Карлеуша и Весић шетали Скадарлијом, пратили их трубачи

Певачица Јелена Карлеуша и заменик градоначелника Београда, Горан Весић, прошетали су центром Београда, а снимци њиховог дружења преплавили су друштвене мреже.

Забава 28.12.2021 | 22:26
Карлеуша и Весић шетали Скадарлијом, пратили их трубачи

Наиме, Карлеуша и Весић шетали су Скадарлијом, а у неком тренутку њих су пратили трубачи.

Карлеуша и Весић провозали су се у аутобусу старом преко 60 година, а Карлеуша је на свом Инстаграм налогу објавила снимке:

- Данас сам имала фантастичног водича кроз град, човека који је права енциклопедија знања, господина Весића. Било ми је задовољство обилазити историјске знаменитости Београда у склопу својеврсне разгледнице нашег лепог града поводом концерта испред Скупштине Србије, ја волим Београд - написала је ЈК.

- Данас сам у току снимања разгледнице Београда поводом мог концерта испред Скупштине Србије, налетела на, ни мање ни више, заменика градоначелника Београда @весицг (натерала сам човека и да части трубаче али му очигледно није тешко пало? и да ми буде својеврсни водич кроз град) Шетали смо и Скадарлијом, возили се аутобусом старим преко 60 година… - објаснила је Карлеуша.

(Курир Фото:Инстаграм)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Стојко

28.12.2021 21:50

Два голуба бела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕПСИЈА

28.12.2021 22:45

МОЗЕ МУ ПОЈЕСТИ ПИТУ СА ГЛАВЕ

Name

Вук

29.12.2021 06:39

Студирао сам у Београду, сзановао у Студентском граду, свакодневно путовао градским аутобусима до факултета. Радује ме да је град Београд набавио, ево аутобус стар само 60 година. Већина аутобуса у градском саобраћају је много старија.

ОДГОВОРИТЕ