Karleuša i Vesić šetali Skadarlijom, pratili ih trubači

Pevačica Jelena Karleuša i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, prošetali su centrom Beograda, a snimci njihovog druženja preplavili su društvene mreže.

Zabava 28.12.2021 | 22:26
Karleuša i Vesić šetali Skadarlijom, pratili ih trubači

Naime, Karleuša i Vesić šetali su Skadarlijom, a u nekom trenutku njih su pratili trubači.

Karleuša i Vesić provozali su se u autobusu starom preko 60 godina, a Karleuša je na svom Instagram nalogu objavila snimke:

- Danas sam imala fantastičnog vodiča kroz grad, čoveka koji je prava enciklopedija znanja, gospodina Vesića. Bilo mi je zadovoljstvo obilaziti istorijske znamenitosti Beograda u sklopu svojevrsne razglednice našeg lepog grada povodom koncerta ispred Skupštine Srbije, ja volim Beograd - napisala je JK.

- Danas sam u toku snimanja razglednice Beograda povodom mog koncerta ispred Skupštine Srbije, naletela na, ni manje ni više, zamenika gradonačelnika Beograda @vesicg (naterala sam čoveka i da časti trubače ali mu očigledno nije teško palo? i da mi bude svojevrsni vodič kroz grad) Šetali smo i Skadarlijom, vozili se autobusom starim preko 60 godina… - objasnila je Karleuša.

(Kurir Foto:Instagram)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Stojko

28.12.2021 21:50

Dva goluba bela.

ODGOVORITE
Name

TEPSIJA

28.12.2021 22:45

MOZE MU POJESTI PITU SA GLAVE

Name

Vuk

29.12.2021 06:39

Studirao sam u Beogradu, szanovao u Studentskom gradu, svakodnevno putovao gradskim autobusima do fakulteta. Raduje me da je grad Beograd nabavio, evo autobus star samo 60 godina. Većina autobusa u gradskom saobraćaju je mnogo starija.

ODGOVORITE