Проширити изградњу тротоара у насељу Дракулић

Одборник СПС у Скупштини града Бањалука Дарко Милошевић предложиће да се у буџету града за 2022. годину планирају средства за проширење и изградњу тротоара у Суботичкој улици у насељу Дракулић.

Република Српска 28.12.2021 | 15:31
Проширити изградњу тротоара у насељу Дракулић

 С обзиром да је већ урађена пројектна документација и ријешени имовинско правни односи,Милошевић сматра да нема разлога за одлагање рјешења овог проблема.

- Ово није само инфраструктурни проблем, јер имали смо већ више притужби родитеља који с правом страхују за безбједност дјеце. За ову иницијативу ћу тражити и сагласност свих одборника без обзира на политичку припадност, а најбоље би било да заједно и обиђемо ову локацију и да се на лицу мјеста увјере да постоји заиста велика потреба проширењем улице и изградњом тротоара, да овдје живи велики број наших суграђана и да можемо тај проблем да ријешимо заједно - истакао је Милошевић.

Одборници скупштинске већине раније су тражили да се из буџета скине наставак изградње Шарговачке улице, уз оправдање да је Шарговац већ добио "превише", иако се у Скупштини отворено прича о "кажњавању" грађана ове мјесне заједнице.

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ноле

28.12.2021 14:48

Види ових из СПС-а,сто ау се окомили на Дракулиц и Сарговац.Контају ако ту продју добро преци це цензус.Ма дизи цензус на 15 посто,па да видим онда ста це бити с овим милиним малим странкама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дј

28.12.2021 15:42

Селакови људи најбољи праве нам тротоар да можемо да ходамо браво за насег Селака ту је знање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Селак

29.12.2021 06:01

А Даре, колико це нама пара бити од тих радова. Ма нацицемо ми фирму да продје на тендеру а да ми И себи ставимо у дзеп. Ха Ха Па да купимо јос један стан преко пута Делте. Поздрав Гоги

ОДГОВОРИТЕ