Proširiti izgradnju trotoara u naselju Drakulić

Odbornik SPS u Skupštini grada Banjaluka Darko Milošević predložiće da se u budžetu grada za 2022. godinu planiraju sredstva za proširenje i izgradnju trotoara u Subotičkoj ulici u naselju Drakulić.

Republika Srpska 28.12.2021 | 15:31
Proširiti izgradnju trotoara u naselju Drakulić

 S obzirom da je već urađena projektna dokumentacija i riješeni imovinsko pravni odnosi,Milošević smatra da nema razloga za odlaganje rješenja ovog problema.

- Ovo nije samo infrastrukturni problem, jer imali smo već više pritužbi roditelja koji s pravom strahuju za bezbjednost djece. Za ovu inicijativu ću tražiti i saglasnost svih odbornika bez obzira na političku pripadnost, a najbolje bi bilo da zajedno i obiđemo ovu lokaciju i da se na licu mjesta uvjere da postoji zaista velika potreba proširenjem ulice i izgradnjom trotoara, da ovdje živi veliki broj naših sugrađana i da možemo taj problem da riješimo zajedno - istakao je Milošević.

Odbornici skupštinske većine ranije su tražili da se iz budžeta skine nastavak izgradnje Šargovačke ulice, uz opravdanje da je Šargovac već dobio "previše", iako se u Skupštini otvoreno priča o "kažnjavanju" građana ove mjesne zajednice.

(BN) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nole

28.12.2021 14:48

Vidi ovih iz SPS-a,sto au se okomili na Drakulic i Sargovac.Kontaju ako tu prodju dobro preci ce cenzus.Ma dizi cenzus na 15 posto,pa da vidim onda sta ce biti s ovim milinim malim strankama...

ODGOVORITE
Name

Dj

28.12.2021 15:42

Selakovi ljudi najbolji prave nam trotoar da možemo da hodamo bravo za naseg Selaka tu je znanje

ODGOVORITE
Name

Goran Selak

29.12.2021 06:01

A Dare, koliko ce nama para biti od tih radova. Ma nacicemo mi firmu da prodje na tenderu a da mi I sebi stavimo u dzep. Ha Ha Pa da kupimo jos jedan stan preko puta Delte. Pozdrav Gogi

ODGOVORITE