Милана Станковића обезбеђење избацило из ресторана јер није имао ковид пропусницу!

Милан Станковић се претходне недеље због својих антиваксерских ставова нашао у великим проблемима због којих је био на ивици физичког сукоба са обезбеђењем једног тржног центра у Београду, али и менаџером популарног ресторана.

Забава 27.12.2021 | 18:33
Милана Станковића обезбеђење избацило из ресторана јер није имао ковид пропусницу!

Како Курир сазнаје од извора који су се нашли у Станковићевој близини, он је у тржном центру "Ушће", у продавници једног популарног бренда, направио сцену због тога што није хтео да носи заштитну маску, која је обавезна у свим објектима затвореног типа. Док је разгледао ствари, певачу, кога у први мах због дуге косе и потпуне промене физичког изгледа нико није препознао, пришао је један од припадника обезбеђења и љубазно га замолио да стави маску или да изађе из продавнице.

Он је одмах на то бурно реаговао, почевши да се свађа и одбивши да стави заштиту на лице, вичући да он не жели да "прихвати зло које су нам наметнуле разне светске силе и слуге антихриста". Пошто је одбио да стави маску, њега је обезбеђење испратило из продавнице, а он се гласно негодујући одмах упутио ка гаражи, која се налази у склопу тржног центра.

Milan Stanković
ФОТО: ИНСТАГРАМ

Ипак, да ово Станковићу није први инцидент овог типа, сведочи нам још један извор који се нашао с певачем у једном ресторану у центру Београда. Боравак у ресторанима после 20 сати дозвољен је искључиво особама с ковид сертификатом, а то Милан не поседује. Међутим, он је одбио да изађе са вечере, тврдећи да нико нема право да од њега тражи пропусницу.

- Викао је да он никакве пропуснице неће извадити, ни показивати. Неколико пута је поновио да је свима испран мозак и да више, ако треба, неће ни јести, али да на уцене не пристаје. Док га је обезбеђење избацивало из ресторана, био је веома непријатан. Сви су били шокирани овим понашањем - испричао нам је извор.

Подсетимо, Станковић и његова бивша девојка Рада Манојловић већ месецима на својим друштвеним мрежама воде кампању против вакцинације и пандемије коронавируса, тврдећи да је цела прича теорија завере и да вирус не постоји, због чега их је јавност више пута осудила.

Milan Stanković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

28.12.2021 13:12

Мој Милане јабуко са гране...питат це те старост где ти је била младост.

ОДГОВОРИТЕ