Љубомора могућ мотив злочина у Козарској Дубици

Незапамћена трагедија у Козарској Дубици. Два беживотна тијела пронађена су рано јутрос на стубишту стамбене зграде  у овом граду. Како је потврђено из полиције, у питању је убиство и самоубиство брачног пара.

Република Српска 27.12.2021 | 16:28
Љубомора могућ мотив злочина у Козарској Дубици

Док истражиоци и полиција прикупљају доказе да би разјаснили све околности незапамћење трагедије у Козарској Дубици, саговорници БН телевизије истичу да се радило о угледној породици са троје дјеце. Извршилац убиства, а потом и самоубиства  је тридесетдеветогодишњи Раде Вујковић који је био запослен као аутоелектричар. 

Отац убијене Тање Вујковић, Слободан Бабић потрешен незапамћеном трагедијом каже да се његова кћерка од извршиоца овог злочина развела прије два мјесеца и живјела са дјецом као подстанар.

- Ништа није указивало на овакав чин, иако је од раније било ситних проблема, каже отац убијене који није имао снаге да говори пред камера.

По свему судећи, како истиче, психичка нестабилност и љубомора, мотив су овог стравичног злочина.

Из Полицијске управе Приједор потврдили су да је случај пријављен јутрос у 5:30 минута  те изласком полицијских службеника на лице мјеста у стубишту стамбене зграде затечена су два беживотна тијела. 

Звездана Алендаревић. портпаролка Полицијске управе Приједор, казала је да је идентификацијом утврђено да се ради о 39-годишњем мушкарцу иницијала Р.В и Т.В (35).

"На лицу мјеста је обављен увиђај којим је руководио тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор којим је утврђено да се ради о убиству и самоубиству које је почињено од стране Р.В. пуцањем из ватреног оружја“, казала је она.

Како смо сазнали, од раније је била само једна пријава за насиље у породици Вујковић али нико није могао наслутити да ће се трагично завршити.

Тијела убијених супружника, по налогу тужиоца Окружног јавног Тужилаштва Приједор биће превезена у Завод за судску медицину Републике Српске у Бања Луку гдје ће бити обављена обдукција.

Иза убијених Вујковића остало је троје дјеце старости 16, 11 и седам година.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Стево РАДНИК

27.12.2021 17:00

Трагедија- саучешће породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Морам реци

27.12.2021 18:07

Свака кућа има оружје, углавном илегално. Традиција која односи животе недужних људи. Али тако политика хоће, ако затреба против (комшија). Сауцесце обитељима страдалих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

27.12.2021 18:15

колико зена би се развело али не смију јер зиве са дусевним болесницима какав је био и овај ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

27.12.2021 22:10

Познавао сам их обоје лично. С њим сам био више у контакту, због посла. Обоје су били позитивне особе, увијек пријатног односа. Он врхунски мајстор за ауто-електрику, врло професионалан и смирен. Тешко бих могао уперити прст и рећи да је неко такав душевни болесник. Тим више што сам га лично познавао. Да ли си ти, Ђуро, можда душевни болесник, којем ће данас-сутра да нешто пукне у глави и побије све око себе? Можемо ли те унапријед тако етикетирати, па да сви почну бјежати од тебе? Брачни проблеми имају своју унутрашњу дубину и разлоге и то су њих двоје најбоље знали. Овај његов поступак још увијек не могу у својој глави повезати с његовим карактером, али га никако не оправдавам.

Name

Ре

28.12.2021 06:00

Колико мушкараца би се развели, а живе са душевним болесницама. Нема ту правила.

Name

трагац

27.12.2021 20:41

Прво што треба урадити је: обавезно и безусловно одузети свим цивилним лицима на подручју цјеле БиХ оружје а поготово илегално које се "заборавило" предсти послије рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

28.12.2021 09:12

Баш си паметан. Одакле онолико оружје криминалцина? Ко хоће оружје набавиће.