Ljubomora moguć motiv zločina u Kozarskoj Dubici

Nezapamćena tragedija u Kozarskoj Dubici. Dva beživotna tijela pronađena su rano jutros na stubištu stambene zgrade  u ovom gradu. Kako je potvrđeno iz policije, u pitanju je ubistvo i samoubistvo bračnog para.

Republika Srpska 27.12.2021 | 16:28
Ljubomora moguć motiv zločina u Kozarskoj Dubici

Dok istražioci i policija prikupljaju dokaze da bi razjasnili sve okolnosti nezapamćenje tragedije u Kozarskoj Dubici, sagovornici BN televizije ističu da se radilo o uglednoj porodici sa troje djece. Izvršilac ubistva, a potom i samoubistva  je tridesetdevetogodišnji Rade Vujković koji je bio zaposlen kao autoelektričar. 

Otac ubijene Tanje Vujković, Slobodan Babić potrešen nezapamćenom tragedijom kaže da se njegova kćerka od izvršioca ovog zločina razvela prije dva mjeseca i živjela sa djecom kao podstanar.

- Ništa nije ukazivalo na ovakav čin, iako je od ranije bilo sitnih problema, kaže otac ubijene koji nije imao snage da govori pred kamera.

Po svemu sudeći, kako ističe, psihička nestabilnost i ljubomora, motiv su ovog stravičnog zločina.

Iz Policijske uprave Prijedor potvrdili su da je slučaj prijavljen jutros u 5:30 minuta  te izlaskom policijskih službenika na lice mjesta u stubištu stambene zgrade zatečena su dva beživotna tijela. 

Zvezdana Alendarević. portparolka Policijske uprave Prijedor, kazala je da je identifikacijom utvrđeno da se radi o 39-godišnjem muškarcu inicijala R.V i T.V (35).

"Na licu mjesta je obavljen uviđaj kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojim je utvrđeno da se radi o ubistvu i samoubistvu koje je počinjeno od strane R.V. pucanjem iz vatrenog oružja“, kazala je ona.

Kako smo saznali, od ranije je bila samo jedna prijava za nasilje u porodici Vujković ali niko nije mogao naslutiti da će se tragično završiti.

Tijela ubijenih supružnika, po nalogu tužioca Okružnog javnog Tužilaštva Prijedor biće prevezena u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banja Luku gdje će biti obavljena obdukcija.

Iza ubijenih Vujkovića ostalo je troje djece starosti 16, 11 i sedam godina.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Stevo RADNIK

27.12.2021 17:00

Tragedija- saučešće porodici

ODGOVORITE
Name

Moram reci

27.12.2021 18:07

Svaka kuća ima oružje, uglavnom ilegalno. Tradicija koja odnosi živote nedužnih ljudi. Ali tako politika hoće, ako zatreba protiv (komšija). Saucesce obiteljima stradalih.

ODGOVORITE
Name

djuro

27.12.2021 18:15

koliko zena bi se razvelo ali ne smiju jer zive sa dusevnim bolesnicima kakav je bio i ovaj ?

ODGOVORITE
Name

Re:

27.12.2021 22:10

Познавао сам их обоје лично. С њим сам био више у контакту, због посла. Обоје су били позитивне особе, увијек пријатног односа. Он врхунски мајстор за ауто-електрику, врло професионалан и смирен. Тешко бих могао уперити прст и рећи да је неко такав душевни болесник. Тим више што сам га лично познавао. Да ли си ти, Ђуро, можда душевни болесник, којем ће данас-сутра да нешто пукне у глави и побије све око себе? Можемо ли те унапријед тако етикетирати, па да сви почну бјежати од тебе? Брачни проблеми имају своју унутрашњу дубину и разлоге и то су њих двоје најбоље знали. Овај његов поступак још увијек не могу у својој глави повезати с његовим карактером, али га никако не оправдавам.

Name

Re

28.12.2021 06:00

Koliko muškaraca bi se razveli, a žive sa duševnim bolesnicama. Nema tu pravila.

Name

tragac

27.12.2021 20:41

Prvo što treba uraditi je: obavezno i bezuslovno oduzeti svim civilnim licima na području cjele BiH oružje a pogotovo ilegalno koje se "zaboravilo" predsti poslije rata.

ODGOVORITE
Name

Realista

28.12.2021 09:12

Baš si pametan. Odakle onoliko oružje kriminalcina? Ko hoće oružje nabaviće.