Сијамски близанци које су родитељи напустили као бебе, добили посао!

Деветнаестогодишњи сијамски близанци, које су родитељи напустили док су били бебе у индијском Пуњабу, добили су први посао.

Занимљивости 27.12.2021 | 16:30
Сијамски близанци које су родитељи напустили као бебе, добили посао!

Државна компанија за електричну енергију Пуњаб (ПСПЦЛ) понудила им је посао електричара, пише Индепендент.

Близанци Сохна и Мохна Сингх примаће плате одвојено.

Сијамски близанци који живе у граду Амритсар рекли су да је ово њихов посао из снова. Васпитачи у прихватилишту у коме су одрасли након што су напуштени као двомесечне бебе, рекли су да су дечаци још тада показивали интересовање за поправку електричних уређаја.

Sijamski blizanci koje su roditelji napustili kao bebe, dobili su svoj posao iz snova

<п дата-wтг-лазy="6">Захвалили су се свима који су им помогли да се образују и добију посао и поручили да ће радити искрено и предано.

<п дата-wтг-лазy="7">За близанце, који су рођени у Њу Делхију 2003. године, доктори су рекли да имају два срца, две руке, бубреге и кичмену мождину, али деле јетру, жучну кесу, слезину и пар ногу.

<п дата-wтг-лазy="8">Лекари су одбили да их раздвоје, рекавши да је поступак превише ризичан и да може довести до смрти једног од близанаца.

<п дата-wтг-лазy="8"> 

<блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="ен">Цоњоинед тwинс, Сохна анд Мохна, баг а јоб ин тхе Пуњаб Стате Поwер Цорпоратион Лимитед. "Wе'ре верy глад абоут тхе јоб & хаве јоинед он Децембер 20. Wе тханк тхе Пуњаб говернмент анд тхе Пингалwара институтион, wхицх сцхоолед ус, фор тхе оппортунитy," тхеy саy.<бр /><бр />(АНИ) <а хреф="хттпс://т.цо/СуЦЕЕXЕиQА">пиц.тwиттер.цом/СуЦЕЕXЕиQА

— НДТВ (@ндтв) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/ндтв/статус/1473992840220798976?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Децембер 23, 2021

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

<п дата-wтг-лазy="8">(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар