Мистерија посљедња шетња Јоване Марјановић

Њене ћерке су изјавиле да нису приметиле никакве промене у њеном понашању нити је показивала било какве знакове узнемирености или страха

Србија 26.12.2021 | 23:19
Мистерија посљедња шетња Јоване Марјановић

Тело Јоване Марјановић (54) пронашла група младића из Ужица који су одговорили на апел Јованине ћерке Љиљане Симић и придружили се потрази.

Потрага за Нишлијком Јованом Марјановић (54) која је нестала на Златибору 22. децембра трајала је више дана.

Она је из апартана у коме је становала у Улици Саве Станојичића 47 изашла у шетњу око 20 часова, завршила се на најтужнији начин. Њено тело пронађено је у кориту потока у Тић пољу.

Тело су пронашла седморица младића из Ужица који су се одазвали апелу који је јавности упутила преко друштвених мрежа Љиљана Симић, ћерка нестале Јоване.

Према њиховим речима они су поред корита потока у Тић пољу угледали тело које је било обучено у одећу које је одговарала опису који је дала ћерка. Наводно је поред тела пронађена и флаша алкохолног пића и кутија таблета.

Тић поље је једно од омиљених дестинација које посећују туристи на Златибору. Полиција је блокирала тај део планине и у току је увиђај. На лицу места су и инспектори Управе криминалистичке полиције. Према првим информацијама, није било видљивих повреда, али ће се о узроку смрти несрећне Нишлијке знати више када буде обављена аутопсија.

Оно што збуњује у целој причи је мобилни телефон Јоване Марјановић. Он је пронађен на око 2 километра од апартмана у којем је становала и из кога је изашла у кобну шетњу 22. децембра око 20 часова.

Апарат је пронађен у водоводној цеви на градилишту преко пута бензинске пумпе. Апарат је био искључен, а полиција га је лоцирала када га је укључио пролазник који га је пронашао.

Тело Јоване Марјановић пронађено је на око километар од места где је нађен мобилни телефон.

Њене ћерке су изјавиле да нису приметиле никакве промене у њеном понашању нити је показивала било какве знакове узнемирености или страха.

(Курир Фото: Новости)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мо

27.12.2021 16:37

Засто би се ико, ако би се одлуцио на тај корак да себи прекрати зивот, пентрао по некаквом градилисту (које ваљда треба бити оградјено) да у некакав сахт убаци телефон, који је јос и угасен? Зар не би мајка двије кцерке бар написала једну опростајну реценицу? Ово је бас цудно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

29.12.2021 15:29

Зенска је цуд цудна работа