Misterija posljednja šetnja Jovane Marjanović

Njene ćerke su izjavile da nisu primetile nikakve promene u njenom ponašanju niti je pokazivala bilo kakve znakove uznemirenosti ili straha

Srbija 26.12.2021 | 23:19
Misterija posljednja šetnja Jovane Marjanović

Telo Jovane Marjanović (54) pronašla grupa mladića iz Užica koji su odgovorili na apel Jovanine ćerke Ljiljane Simić i pridružili se potrazi.

Potraga za Nišlijkom Jovanom Marjanović (54) koja je nestala na Zlatiboru 22. decembra trajala je više dana.

Ona je iz apartana u kome je stanovala u Ulici Save Stanojičića 47 izašla u šetnju oko 20 časova, završila se na najtužniji način. Njeno telo pronađeno je u koritu potoka u Tić polju.

Telo su pronašla sedmorica mladića iz Užica koji su se odazvali apelu koji je javnosti uputila preko društvenih mreža Ljiljana Simić, ćerka nestale Jovane.

Prema njihovim rečima oni su pored korita potoka u Tić polju ugledali telo koje je bilo obučeno u odeću koje je odgovarala opisu koji je dala ćerka. Navodno je pored tela pronađena i flaša alkoholnog pića i kutija tableta.

Tić polje je jedno od omiljenih destinacija koje posećuju turisti na Zlatiboru. Policija je blokirala taj deo planine i u toku je uviđaj. Na licu mesta su i inspektori Uprave kriminalističke policije. Prema prvim informacijama, nije bilo vidljivih povreda, ali će se o uzroku smrti nesrećne Nišlijke znati više kada bude obavljena autopsija.

Ono što zbunjuje u celoj priči je mobilni telefon Jovane Marjanović. On je pronađen na oko 2 kilometra od apartmana u kojem je stanovala i iz koga je izašla u kobnu šetnju 22. decembra oko 20 časova.

Aparat je pronađen u vodovodnoj cevi na gradilištu preko puta benzinske pumpe. Aparat je bio isključen, a policija ga je locirala kada ga je uključio prolaznik koji ga je pronašao.

Telo Jovane Marjanović pronađeno je na oko kilometar od mesta gde je nađen mobilni telefon.

Njene ćerke su izjavile da nisu primetile nikakve promene u njenom ponašanju niti je pokazivala bilo kakve znakove uznemirenosti ili straha.

(Kurir Foto: Novosti)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mo

27.12.2021 16:37

Zasto bi se iko, ako bi se odlucio na taj korak da sebi prekrati zivot, pentrao po nekakvom gradilistu (koje valjda treba biti ogradjeno) da u nekakav saht ubaci telefon, koji je jos i ugasen? Zar ne bi majka dvije kcerke bar napisala jednu oprostajnu recenicu? Ovo je bas cudno.

ODGOVORITE
Name

Marko

29.12.2021 15:29

Zenska je cud cudna rabota