Хуманитарна трка за лијечење дјечака Луке из Угљевика

Око 8.000 марака је прикупљено на одржаној ауто-крос трци на Слобомир стази за лијечење Луке Стевановића из Угљевика. Хуманитарна акција за младог Луку се наставља.

Република Српска 26.12.2021 | 20:47
Хуманитарна трка за лијечење дјечака Луке из Угљевика

Са поруком – “СВИ НА ТРКУ ЗА ЛУКУ”, возачи великог срца показали су хуманост на дјелу… Бодовање И појединачно вријеме, овај пут, нису били важни, већ само један циљ – да се једанаестогодишњем дјечаку помогне у борби против опаке болести… 

“Ја бих прије свега да се захвалим организаторима ове трке, али И возачима који су се данас тркали, како би помогли Луки да се избори са овом опаком болешћу”, поручио је Јован Стевановић, Лукин отац.

Хуманитарна ауто-крос трка организована је на иницијативу чланова Оптима моторспорт из Бијељине, који имају циљ да сав приход од улазница и друга новчана средства која се прикупе уплате за Лукино лијечење.

“Није ово само наш клуб, са нама је И АМК `Жиг тим` из Дворова, а ово је наша заједничка трећа трка. Све наше колеге данас радимо на добровољној бази, односно, за нашег Луку”, рекао је, један од организатора Младен Ребриновић, “Оптима моторспорт Бијељина”.

Луки Стевановићу, ученику шестог разреда основне школе, дијагностикована је леукемија, тренутно се налази на терапијама у Београду. А за његово изљечење је активан хуманитарни број 1414. 

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СНСД

26.12.2021 20:35

Здраствени систем ништа ха?

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

26.12.2021 21:04

Зашто обрачунавате ПДВ на хуманитарни број ??? Мало вам што крадете милионе

ОДГОВОРИТЕ