Humanitarna trka za liječenje dječaka Luke iz Ugljevika

Oko 8.000 maraka je prikupljeno na održanoj auto-kros trci na Slobomir stazi za liječenje Luke Stevanovića iz Ugljevika. Humanitarna akcija za mladog Luku se nastavlja.

Republika Srpska 26.12.2021 | 20:47
Humanitarna trka za liječenje dječaka Luke iz Ugljevika

Sa porukom – “SVI NA TRKU ZA LUKU”, vozači velikog srca pokazali su humanost na djelu… Bodovanje I pojedinačno vrijeme, ovaj put, nisu bili važni, već samo jedan cilj – da se jedanaestogodišnjem dječaku pomogne u borbi protiv opake bolesti… 

“Ja bih prije svega da se zahvalim organizatorima ove trke, ali I vozačima koji su se danas trkali, kako bi pomogli Luki da se izbori sa ovom opakom bolešću”, poručio je Jovan Stevanović, Lukin otac.

Humanitarna auto-kros trka organizovana je na inicijativu članova Optima motorsport iz Bijeljine, koji imaju cilj da sav prihod od ulaznica i druga novčana sredstva koja se prikupe uplate za Lukino liječenje.

“Nije ovo samo naš klub, sa nama je I AMK `Žig tim` iz Dvorova, a ovo je naša zajednička treća trka. Sve naše kolege danas radimo na dobrovoljnoj bazi, odnosno, za našeg Luku”, rekao je, jedan od organizatora Mladen Rebrinović, “Optima motorsport Bijeljina”.

Luki Stevanoviću, učeniku šestog razreda osnovne škole, dijagnostikovana je leukemija, trenutno se nalazi na terapijama u Beogradu. A za njegovo izlječenje je aktivan humanitarni broj 1414. 

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

SNSD

26.12.2021 20:35

Zdrastveni sistem ništa ha?

ODGOVORITE
Name

?

26.12.2021 21:04

Zašto obračunavate PDV na humanitarni broj ??? Malo vam što kradete milione

ODGOVORITE