Први муж Слађе Алегро робијао због дроге!

Слађа Алегро шест година је стабилном браку са супругом Зораном са којим има дете, али мало ко зна да је певачица пре њега била удата и то за ни мање,а ни више него жестоког момка.

Забава 24.12.2021 | 22:22
Први муж Слађе Алегро робијао због дроге!

О првом мужу музичке поп звезде мало ко зна јер је у питању човек који је током заједнице са њом завршио са оне стране закона. Ради се о Милораду Лекићу, званом Лека, (38) који је 2010. године ухапшен са петочланом криминалном групом због неовлашћене производње и стављање у промет опојних дрога.

Београдска полиција је тада након вишемесечне криминалистичке обраде ухапсила мушкарце који су на територији Београда и Бачке Паланке, у дужем временском периоду, неовлашћено производила и стављала у промет наркотике.

Према нашим сазнањима, певачица није знала чиме се бави њен тадањег мужа, а убрзо су се развели.

Није познато да ли је Лекић и даље иза решетака или на слободи.

Slađa Alegro
фото: Дамир Дервишагић

Слађа је потврдила сазнања Курира да је са Леком била у брачној заједници, али да од растанка прекинули сваки контакт. Према нашим сазнањима они су се разишли 2010. године, а пре тога су кратко били у браку.

 

- Ми смо се одавно разишли. Годинама не знам ништа о њему и његовом животу. Изненађена сам што је то уопште тема - поручила је она у поруци на конкретно питање о првом мужу.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДиаспораБН

25.12.2021 09:40

Ми кад смо пијани слусамо оно сто ви "пјевате" а кад смо тријезни нити вјерујемо сто ви казете нити писемо коментаре. Зена се није удала ако није лагала.

ОДГОВОРИТЕ