Prvi muž Slađe Alegro robijao zbog droge!

Slađa Alegro šest godina je stabilnom braku sa suprugom Zoranom sa kojim ima dete, ali malo ko zna da je pevačica pre njega bila udata i to za ni manje,a ni više nego žestokog momka.

Zabava 24.12.2021 | 22:22
Prvi muž Slađe Alegro robijao zbog droge!

O prvom mužu muzičke pop zvezde malo ko zna jer je u pitanju čovek koji je tokom zajednice sa njom završio sa one strane zakona. Radi se o Miloradu Lekiću, zvanom Leka, (38) koji je 2010. godine uhapšen sa petočlanom kriminalnom grupom zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Beogradska policija je tada nakon višemesečne kriminalističke obrade uhapsila muškarce koji su na teritoriji Beograda i Bačke Palanke, u dužem vremenskom periodu, neovlašćeno proizvodila i stavljala u promet narkotike.

Prema našim saznanjima, pevačica nije znala čime se bavi njen tadanjeg muža, a ubrzo su se razveli.

Nije poznato da li je Lekić i dalje iza rešetaka ili na slobodi.

Slađa Alegro
foto: Damir Dervišagić

Slađa je potvrdila saznanja Kurira da je sa Lekom bila u bračnoj zajednici, ali da od rastanka prekinuli svaki kontakt. Prema našim saznanjima oni su se razišli 2010. godine, a pre toga su kratko bili u braku.

 

- Mi smo se odavno razišli. Godinama ne znam ništa o njemu i njegovom životu. Iznenađena sam što je to uopšte tema - poručila je ona u poruci na konkretno pitanje o prvom mužu.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DiasporaBN

25.12.2021 09:40

Mi kad smo pijani slusamo ono sto vi "pjevate" a kad smo trijezni niti vjerujemo sto vi kazete niti pisemo komentare. Zena se nije udala ako nije lagala.

ODGOVORITE