После Монтевидеа стиже још један филм о фудбалу!

Почетак нове године доноси нам веру да нас увек чека друга шанса и то кроз дирљиву филмску причу "Златни дечко".

Забава 23.12.2021 | 22:22
После Монтевидеа стиже још један филм о фудбалу!

Ко је Златни дечко? Ко стоји иза њега? Ко зарађује од њега? Како изгледа трансфер играча? Ко њега воли, а коме је користан? Кога он воли, а ко само жели да буде жена фудбалера? – све то чини причу о младом талентованом фудбалеру, проблематичног темперамента, који од ране младости, превасходно због свог талента, постаје мета различитих интереса.

 
Zlatni dečko
ФОТО: ПРОМО

Филмско остварење "Златни дечко" је много више од филма о спорту. Ово је нежна прича о Денису Марковићу, који пролази пут од локалног клуба до играча који дневно зарађује милоне.

Причу о "најбитнијој споредној ствари на свету" осмислила је група сценариста: Алекса Ршумовић, Вук Ршумовић и Огњен Јанковић – који је уједно и редитељ „Златног дечка“.

Суров свет професионалног спортисте дочарали су <а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/поп-култура/2724985/сецате-ли-се-филма-ниције-дете-овако-данас-изгледа-главни-глумац-денис-муриц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Денис Мурић у главној улози, као и Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Петар Стругар, Алиса Радаковић, Љубомир Булајић, Јована Гавриловић, Тихомир Станић, Владимир Ковачевић, Страхиња Блажић и други.

Продукцијска кућа "Фантастика филм студио" у сарадњи са Филмским Центром Србије и Телекомом Србија стоје иза овог оригиналног филмског пројекта, а велика београдска премијера је заказана за 11. јануар 2022. године.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/23/12/2841089_златни-децко-2_фф.јпг?вер=1640259046" алт="Златни дечко" />
ФОТО: ПРОМО

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар