Posle Montevidea stiže još jedan film o fudbalu!

Početak nove godine donosi nam veru da nas uvek čeka druga šansa i to kroz dirljivu filmsku priču "Zlatni dečko".

Zabava 23.12.2021 | 22:22
Posle Montevidea stiže još jedan film o fudbalu!

Ko je Zlatni dečko? Ko stoji iza njega? Ko zarađuje od njega? Kako izgleda transfer igrača? Ko njega voli, a kome je koristan? Koga on voli, a ko samo želi da bude žena fudbalera? – sve to čini priču o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, prevashodno zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa.

 
Zlatni dečko
FOTO: PROMO

Filmsko ostvarenje "Zlatni dečko" je mnogo više od filma o sportu. Ovo je nežna priča o Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Priču o "najbitnijoj sporednoj stvari na svetu" osmislila je grupa scenarista: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović i Ognjen Janković – koji je ujedno i reditelj „Zlatnog dečka“.

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi, kao i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Produkcijska kuća "Fantastika film studio" u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta, a velika beogradska premijera je zakazana za 11. januar 2022. godine.

Zlatni dečko
FOTO: PROMO

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar