Неда Украден завела Моку Славнића?!

Неда Украден завела је кошаркашку легенду Зорана Моку Славнића. Како Курир ексклузивно сазнаје, ексцентрични геније, како су га својевремено називали Шпанци, и музичка поп дива упознали су се на несвакидашњи начин.

Забава 23.12.2021 | 18:32
Неда Украден завела Моку Славнића?!

Она је летос гостовала у једној емисији на телевизији, где је открила да је савршени тип њеног мушкарца шармантан, образован и забаван човек. Након тога је уследио позив који се не одбија, а који она није очекивала. С друге стране жице био је Мока, који је у јавности познат као београдски шмекер и мангуп који је освајао најлепше жене. Неда је била одушевљена.

 
Doček u Budvi, Neda Ukraden
ФОТО: НИКОЛА АНЂИЋ

Њихово познанство десило се почетком јуна. Одмах га је позвала на промоцију њеног новог албума. Славнић је прихватио позив и дошао да је испоштује и ту су севнуле прве варнице међу њима. Заједно су отпевали њен велики хит "Зора је", што је одушевило присутне. Још тада су кренуле приче да међу њима има нешто више од пријатељства, а виђени су како уживају у београдским ресторанима. Према речима нашег саговорника, који је добро упућен у живот прослављеног спортисте, Славнић четири месеца не живи са супругом, а и Неда је одавно слободна жена. Међусобно се цене и поштују, али о свом односу не желе да говоре у јавности.

Moka, Zoran Slavnić
ФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ КУРИР

Овим поводом најпре смо позвали Славнића, који је остао каваљер и није желео да открива детаље њиховог односа.

- Нема везе са емотивним животом. Био сам почаствован да будем на Нединој промоцији новог ЦД. Неда ме је позвала и ту се завршава сваки наш даљи контакт. Ову изјаву дајем због Неде, да њој не буде нарушен било који емотивни статус ако је у њему - рекао је Славнић.

Када смо позвали Неду, она се слатко насмејала и поручила:

- Уз све поштовање наше цењене некадашње кошаркашке легенде господина Славнића, могу да кажем да ми нисмо у вези, а можда ми ви наговештавате нешто за Нову годину. Он је јако симпатичан и драг човек, претпостављам и ја њему. То је све што могу да вам кажем - рекла је Неда.

Neda Ukraden
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

<стронг>(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар