Neda Ukraden zavela Moku Slavnića?!

Neda Ukraden zavela je košarkašku legendu Zorana Moku Slavnića. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ekscentrični genije, kako su ga svojevremeno nazivali Španci, i muzička pop diva upoznali su se na nesvakidašnji način.

Zabava 23.12.2021 | 18:32
Neda Ukraden zavela Moku Slavnića?!

Ona je letos gostovala u jednoj emisiji na televiziji, gde je otkrila da je savršeni tip njenog muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovek. Nakon toga je usledio poziv koji se ne odbija, a koji ona nije očekivala. S druge strane žice bio je Moka, koji je u javnosti poznat kao beogradski šmeker i mangup koji je osvajao najlepše žene. Neda je bila oduševljena.

 
Doček u Budvi, Neda Ukraden
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ

Njihovo poznanstvo desilo se početkom juna. Odmah ga je pozvala na promociju njenog novog albuma. Slavnić je prihvatio poziv i došao da je ispoštuje i tu su sevnule prve varnice među njima. Zajedno su otpevali njen veliki hit "Zora je", što je oduševilo prisutne. Još tada su krenule priče da među njima ima nešto više od prijateljstva, a viđeni su kako uživaju u beogradskim restoranima. Prema rečima našeg sagovornika, koji je dobro upućen u život proslavljenog sportiste, Slavnić četiri meseca ne živi sa suprugom, a i Neda je odavno slobodna žena. Međusobno se cene i poštuju, ali o svom odnosu ne žele da govore u javnosti.

Moka, Zoran Slavnić
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ KURIR

Ovim povodom najpre smo pozvali Slavnića, koji je ostao kavaljer i nije želeo da otkriva detalje njihovog odnosa.

- Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - rekao je Slavnić.

Kada smo pozvali Nedu, ona se slatko nasmejala i poručila:

- Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem - rekla je Neda.

Neda Ukraden
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar