Потврђено након теста: Бајден нема корону

Амерички председник Џозеф Бајден добио је негативан резултат ПЦР теста на ковид 19 који је данас урадио, саопштила је Бела кућа, а преноси Ројтерс.

Свијет 22.12.2021 | 22:22
Потврђено након теста: Бајден нема корону

Бајден је потврдио да је данас урадио још један тест на ковид 19, пет дана након излагања вирусу, кроз контакт са зараженим чланом особља.

Амерички председник је на првом тесту био негативан на ковид 19, који је радио пошто је обавештен да је један члан особља Беле куће, који је у петак провео око 30 минута у његовој близини у председничком авиону "Ер Форс Уан" , био позитиван на тестирању у понедељак ујутру, саопштила је Бела кућа.

Резултат ПЦР теста који је Бајден урадио у понедељак, након што је обавештен о случају, био је негативан, као и антигенски тест који је урадио у недељу као део редовног тестирања, навела је портпаролка Беле куће Џен Псаки у саопштењу, а преноси агенција Ројтерс.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ноле

23.12.2021 07:26

Зар он не би требао у изолацију 15 дана,без обзира сто је тест негативан,јер је био са заразеним.Какве су то глупости,замислите сад да свако од нас ради тест зато сто је био са заразеним.Дебилизам!Па ваљда се идес тестирати само ако си болестан,и то вриједи за ове пласљивце,који су вец примили по три дозе вакцине.Ми нормални и кад се разболимо,то посматрамо као грипу,јер и да је корона,ста ми то знаци,кад не постоји лијек против короне,него се лијеци исто као грипа,тако да ми тестирање ниста не знаци.

ОДГОВОРИТЕ