Potvrđeno nakon testa: Bajden nema koronu

Američki predsednik Džozef Bajden dobio je negativan rezultat PCR testa na kovid 19 koji je danas uradio, saopštila je Bela kuća, a prenosi Rojters.

Svijet 22.12.2021 | 22:22
Potvrđeno nakon testa: Bajden nema koronu

Bajden je potvrdio da je danas uradio još jedan test na kovid 19, pet dana nakon izlaganja virusu, kroz kontakt sa zaraženim članom osoblja.

Američki predsednik je na prvom testu bio negativan na kovid 19, koji je radio pošto je obavešten da je jedan član osoblja Bele kuće, koji je u petak proveo oko 30 minuta u njegovoj blizini u predsedničkom avionu "Er Fors Uan" , bio pozitivan na testiranju u ponedeljak ujutru, saopštila je Bela kuća.

Rezultat PCR testa koji je Bajden uradio u ponedeljak, nakon što je obavešten o slučaju, bio je negativan, kao i antigenski test koji je uradio u nedelju kao deo redovnog testiranja, navela je portparolka Bele kuće DŽen Psaki u saopštenju, a prenosi agencija Rojters.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nole

23.12.2021 07:26

Zar on ne bi trebao u izolaciju 15 dana,bez obzira sto je test negativan,jer je bio sa zarazenim.Kakve su to gluposti,zamislite sad da svako od nas radi test zato sto je bio sa zarazenim.Debilizam!Pa valjda se ides testirati samo ako si bolestan,i to vrijedi za ove plasljivce,koji su vec primili po tri doze vakcine.Mi normalni i kad se razbolimo,to posmatramo kao gripu,jer i da je korona,sta mi to znaci,kad ne postoji lijek protiv korone,nego se lijeci isto kao gripa,tako da mi testiranje nista ne znaci.

ODGOVORITE