Џибони шокирао све: Газио по столу пуном хране док је певао!

Хрватски музичар Златан Стипишић Џибони огласио се након критика упућених на његов рачун када је у јавност испливала фотографија на којој се види како певач гази по столу пуном хране док пева.

Забава 22.12.2021 | 20:38
Џибони шокирао све: Газио по столу пуном хране док је певао!

"Знам да грубо изгледа и нема ту никаквог оправдања. Жао ми је! Ако сам некога увредио извињавам се! И ако сам заслужио да се о томе пише, нека ми буде. Разумем људе и њихове реакције кад виде те слике, исто бих и ја реаговао", рекао је Џибони за Јутарњи лист.

 

"То што се догодило није било намерно. Кад сам се попео на сто стварно нисам очекивао да ће на њему бити хране", закључио је музичар.

Džiboni <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Подсетимо, на једној прослави у Загребу, која је привукла бројне познате Хрвате, наступао је Џибони, а његов потез разбеснео је тамошњу јавност.

Џибони се у једном тренутку попео на сто, а на снимцима који су се појавили на друштвеним мрежама види се да Џибони није успео да избегне сву храну ходајући по столу, па је тако у једном тренутку згазио куглоф.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/12/22/11/2839743_сцреенсхот-210_фф.јпг?вер=1640169949" алт="Џибони" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТЦСРЕЕН

"Непримерено у ово време док неки размишљају хоће ли да имају шта да једу за Божић", коментарисало се по друштвеним мрежама.

 

<блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="унд">хало полиција гибонни пјева и гази по храни и тањурима ? <а хреф="хттпс://т.цо/1ЦзРдуБЗвв">пиц.тwиттер.цом/1ЦзРдуБЗвв

— Маја (@тетрапак_вино) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/тетрапак_вино/статус/1473200490494242817?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Децембер 21, 2021

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар