Отказани наступи Цеци, Чоли и Дину у Црној Гори

Нове пооштрене мере у борби против коронавируса директно су утицале на отказивање новогодишњих наступа на трговима у Црној Гори, где су требале да наступе Светлана Цеца Ражнатовић, Здравко Чолић и Дино Мерлин.

Забава 22.12.2021 | 15:57
Отказани наступи Цеци, Чоли и Дину у Црној Гори

Цеца је била у преговорима око наступа на тргу у тиватском Порто Монтенегру, Здравко Чолић је имао уговорен наступ на тргу у Котору, док је Дино Мерлин уговорио дружење са публиком на тргу у Бару.

 
Ceca Ražnatović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ЗВЕЗДЕ ГРАНДА

Овим наступима радовали су се и црногорски хотелијери, јер су рачунали на велики број туриста који би управо због ових звезда похрлио на приморје, преноси Телеграф.

Међутим, нове мере које је објавила министарка здравља Црне Горе Јелена Боровинић Боровић на последњој пресконференцији разочарали су многе.

Због страха од ширења Омиркон соја, Министарсто здравља није одобрило јавна окупљања на отвореном, што је поред фанова разочарало и наше највеће звезде.

Zdravko Čolić
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Нажалост, ништа од новогодишњег концерта. Мере су такве да мислимо да је то дефинитивно - рекао је менаџер Здравка Чолића, Драган Ђука.

Из ПР службе Дине Мерлина речено је да су свесни да су шансе за одржавање концерта минималне.

- Нажалост, не можемо мењати законе у држави. Врло је вероватно да концерта неће бити, остаје нам још сутра да видимо да ли ће променити одлуку, али за сада је тако - рекли су Мерлинови заступници за медије

Цеца је била у преговорима око наступа у Тивту, а пресудну реч за концерт углавном дају мере - рекли су у ПР служби фолк звезде.

Подсетимо, министарство здравља одобрило је рад кафића, дискотека и хотелских објеката током новогодишњих празника уз дигиталну ковид потврду.

Dino Merlin
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ХРТ

(Курир.рс/Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

@@@

22.12.2021 15:06

Како ће јадни преживјети?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

22.12.2021 15:09

Само је у РС све дозвољено,јадна нам је мајка...

ОДГОВОРИТЕ
Name

диаспора

22.12.2021 18:41

Њих ми је бас зао, То висе није пјевање то је глума, ниста од инструмената није ни у струју укљуцено само зјевају !!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ