Због подвале тројица руских инфлуенсера завршила у затвору!

Тројица руских популарних инфлуенсера завршила су у затвору због шале то јест, подвале коју су направили са Убер возачем.

Занимљивости 22.12.2021 | 15:26
Због подвале тројица руских инфлуенсера завршила у затвору!

Тројка је осуђена на затворске казне  јер су направили неслану шалу – подвалу тиме што су “украли” аутомобил возачу.

Марта 2021., три инфлуенсера  су одлучила да изведу још једну од својих популарних шала -подвала  (енгл.пранк), а затим објавили видео снимак на друштвеним мрежама.

Тројка је позвали Убер возило, те су двојица инфлуенсера ушла у ауто и замолила возача да помогне њиховом пријатељу да утовари нешто пртљага у пртљажник. Када је возач изашао из возила, један од њих је сео за волан и кренуо, а све је то камером забележио један њихов саучесник, који је снимао са неколико метара удаљености.

Свима је било у том тренутку смешно осим возачу коме је ово изгледало као стварна крађа аутомобила, па док су инфлуенсери вратили ауто и објаснили да је све била шала, полиција је вец́ била обавештена.

А шала им није била нимало смешна напротив! Због шале то јест, подвале завршили су у затовору!

“Думшебај Е., Тусупов А., Хасанов Р.Н. проглашени су кривим за извршење кривичног дела из става 2. члана 166. Кривичног закона Руске Федерације и осуђени су на стварну казну затвора, у трајању од три године и шест месеци, са издржавањем казне у казненој колонији општег режима“, пресудио је суд.

Ајин Тусупов, који тренутно има преко 1,2 милиона пратилаца само на Инстаграму, именован је као један од тројице утицајних особа осуђених. Он и друга два инфлуенсера вероватно ц́е бити послати у гулаг отприлике 500 км од Москве пише сајт Лад Библе

Иначе тамо где их шаљу то су објекти у стилу некадашњих руских комунистичких гулага се наводно налазе у близини малих градова и не нуде готово никакве затворске погодности каоправи затвори.

У руским казненим колонијама борави око 800 затвореника који живе у баракама од око 100 до 120 људи. Наводно, по бараци има само једно купатило са једним тоалетом и умиваоником.

Рамир Хасанов, један од тројице инфлуенсера осуђених у овом случају, вец́ је изазвао полемику у марту прошле 2020.године, на врхунцу пандемије Цовид-19, када је шалио путнике метроа у Алма-Ати кашљајуц́и и стављајуц́и пуну салвету. крви у уста.

 

 

<сцрипт срц="хттпс://телеграм.орг/јс/телеграм-wидгет.јс?15" дата-телеграм-схаре-урл="хттпс://цоре.телеграм.орг/wидгетс/схаре">

<сцрипт срц="хттпс://телеграм.орг/јс/телеграм-wидгет.јс?15" дата-телеграм-пост="ссигнy/3097" дата-wидтх="100%">

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар