Zbog podvale trojica ruskih influensera završila u zatvoru!

Trojica ruskih popularnih influensera završila su u zatvoru zbog šale to jest, podvale koju su napravili sa Uber vozačem.

Zanimljivosti 22.12.2021 | 15:26
Zbog podvale trojica ruskih influensera završila u zatvoru!

Trojka je osuđena na zatvorske kazne  jer su napravili neslanu šalu – podvalu time što su “ukrali” automobil vozaču.

Marta 2021., tri influensera  su odlučila da izvedu još jednu od svojih popularnih šala -podvala  (engl.prank), a zatim objavili video snimak na društvenim mrežama.

Trojka je pozvali Uber vozilo, te su dvojica influensera ušla u auto i zamolila vozača da pomogne njihovom prijatelju da utovari nešto prtljaga u prtljažnik. Kada je vozač izašao iz vozila, jedan od njih je seo za volan i krenuo, a sve je to kamerom zabeležio jedan njihov saučesnik, koji je snimao sa nekoliko metara udaljenosti.

Svima je bilo u tom trenutku smešno osim vozaču kome je ovo izgledalo kao stvarna krađa automobila, pa dok su influenseri vratili auto i objasnili da je sve bila šala, policija je već bila obaveštena.

A šala im nije bila nimalo smešna naprotiv! Zbog šale to jest, podvale završili su u zatovoru!

“Dumšebaj E., Tusupov A., Hasanov R.N. proglašeni su krivim za izvršenje krivičnog dela iz stava 2. člana 166. Krivičnog zakona Ruske Federacije i osuđeni su na stvarnu kaznu zatvora, u trajanju od tri godine i šest meseci, sa izdržavanjem kazne u kaznenoj koloniji opšteg režima“, presudio je sud.

Ajin Tusupov, koji trenutno ima preko 1,2 miliona pratilaca samo na Instagramu, imenovan je kao jedan od trojice uticajnih osoba osuđenih. On i druga dva influensera verovatno će biti poslati u gulag otprilike 500 km od Moskve piše sajt Lad Bible

Inače tamo gde ih šalju to su objekti u stilu nekadašnjih ruskih komunističkih gulaga se navodno nalaze u blizini malih gradova i ne nude gotovo nikakve zatvorske pogodnosti kaopravi zatvori.

U ruskim kaznenim kolonijama boravi oko 800 zatvorenika koji žive u barakama od oko 100 do 120 ljudi. Navodno, po baraci ima samo jedno kupatilo sa jednim toaletom i umivaonikom.

Ramir Hasanov, jedan od trojice influensera osuđenih u ovom slučaju, već je izazvao polemiku u martu prošle 2020.godine, na vrhuncu pandemije Covid-19, kada je šalio putnike metroa u Alma-Ati kašljajući i stavljajući punu salvetu. krvi u usta.

 

 

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar