Велике промене у наставку домаће серије: Неке глумце нећемо гледати више!

Снимање нових епизода треће сезоне “Игре судбине” увелико је почело, а већина актера наћи ће се у наставку ове сапунице која бележи гледаност од самог почетка емитовања пре скоро две године.

Забава 21.12.2021 | 21:48
Велике промене у наставку домаће серије: Неке глумце нећемо гледати више!

У самом је врху, па је постала једна од најгледанијих серија. Оно што ће многе љубитеље "Игре судбине" растужити јесте то што у наставку неће гледати неке од омиљених ликова. <див цласс="адс">  <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/01/20/10/2116933_акк-0605_фф.јпг?вер=1640086952" алт="игра судбине" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОМО

- У серији се више неће појављивати Дијана Ерски коју тумачи Ива Штрљић, као ни Нора коју је играла Ивана Дудић. Осим њих, Филипа Додића познатијег као Доду, најбољег друга Аде Каначки, више публика неће гледати, као и Вишњу, односно Јелену Ђукић - рекао је за Блиц добро обавештен извор.

Но, како свака сапуница налаже, заплет мора да постоји, па ће тако бити доста нових ликова, који ће серију учинити занимљивом.

- Долази око петнаестак нових ликова. Биће ту доста интригантних ликова који ће помристи конце већ постојећим актерима. Међу онима који ће снимати у наредних неколико месеци серију биће Слободан Слоба Стефановић, Јелена Јовичић, као и Милан Пајић. Њих је домаћа публика имала прилике да гледа у многим теленовелама. Милана у "Синђелићима" и "Три мушкарца и тетке", као и Слобу Стефановића, док су Јелену заволели "Белој лађи", "Војној академији" и теленовели "Тајне винове лозе" - открива наш извор.

Наставак серије је почао да се снима прошлог четвртка, а како се шушка глумци ће провести шест месеци радећи на новој сезони.

- Нове серије доносе нова узбуђења, а глумци су са нестпљењем чекали да почне снимање. Одморили су се, напунили батерије и једва су чекали да поново оживе своје ликове. Многима је ова серија донела популарност, а самим тим и додатне послове, ангажовања и хонораре - каже извор.

Иначе, сценариста Жарко Јокановић, је за нову сезону направио толико преокрета, да су и сами глумци били у чуду шта их очекује у наставку.

- Биће великих преокрета са главним ликовима. Многи ће постати лоши, други добри. Али то ће ићи постепено, када се буду гледоци најмање надали. Ништа не може да се предосети, шта ће се десити са одређеним ликом. Вешто перо Жарко Јокановић ништа није препуштао случају - истакао је наш извор. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/01/20/10/2116935_акк-0582_фф.јпг?вер=1640087045" алт="игра судбине" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОМО

Аммар Мешић је открио да им Жарко увек излази у сусрет када имају неку идеју везано за њихов лик у серији, и да се увек консултује са глумцима пре писања сценарија о стварима везаним за ликове.

- Хтео сам да имам драмску сцену са мамом, то је било у прошлој сезони, и ту ми је изашао у сусрет, и заиста мислим да смо јако лепо урадили ту сцену. А замолио сам га за још неке две, три сцене у овој новој сезони, али не смем ништа да откривам - рекао је раније Аммар.

Јелена Ђукић је остварила запажену улогу Вишње, кућне помоћнице и десне руке пословне жене Аде Каначки, а како каже неће бити део наставка.

- Завршио се један циклус и морамо да идемо даље. Моја ситуација је таква да идем даље у нове пројекте и просто морам да станем са овим снимањем. Доста смо рекли са “Игром судбине” у 409 епизода и мислим да смо заокружили једну причу. Верујем да у њој може још нешто да се каже, али ја сам одлучила да као уметник кренем даље, у нове пројекте - рекла је недавно Јелена.

На питање да ли јој је жао што напушта екипу и наставак серије, глумица каже:

- Нисам размишљала о томе да ли ми је жао. Ипак није, јер људи губе најближе, па иду даље кроз живот. Ово је пројекат у коме сам била две године и дала сам свој максимум. Нисам се ниједног тренутка премишљала да останем у овом пројекту, јер ја више немам шта да понудим овој серији. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/01/20/10/2116937_акк-0663_фф.јпг?вер=1640087100" алт="игра судбине" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОМО

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар