Дара Бубамара од дужника добила јахту вредну 135.000 евра!

Дара Бубамара живи на високој нози, често говоре да се расипа новцем, а изгледа да је и широке руке када јој пријатељи траже новац на зајам.

Забава 21.12.2021 | 18:28
Дара Бубамара од дужника добила јахту вредну 135.000 евра!

Како сазнаје "24.седам", Дара је у октобру ове године успела да врати део дуга у износу од 135.000 евра тако што су јој наводно уместо новца дали, ни мање ни више, него јахту.

Извор истиче да је певачица прошле године наводно позајмила новац пријатељу који води бизнис у Црној Гори, а пошто није било другог начина да дође брже до свог новца назад, пристала је да у замену за евре добије мању јахту стару свега неколико година. Она је тада отпутовала у Црну Гору како би решила папиролошки део.

Саговорник близак певачици открио је и да је Дара наводно у неколико наврата позајмљивала велики новац особама којима је веровала да ће јој вратити паре у обећаном року, али да се од неких дугова већ опростила.

Ипак, последњи пут када је познајмила већу количину пара, чак у висини једног стана, од тога није никако одустајала, па је пао договор да преузме јахту. За сада, додаје извор, Дара наводно неће продавати пловило, већ планира прво да је искористи на лето да се проводи. Саговорник није могао да прецизира о ком моделу се ради, али објашњава да је унутрашњост јахте у кожи, има мини кухињу и један мањи брачни лежај.

<стронг>Дара се огласила, али није била расположена да полемише на ту тему.

- Немам коментар - рекла је кратко певачица . <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/25/10/2728941_дара01-немања-николиц_фф.јпг?вер=1640092341" алт="Дара Бубамара" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

(Курир.рс/24.седам)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

раде

21.12.2021 17:48

За те паре могла да добије наткривени чамац, а не јахту. Јахта на слиси кошта најмање 30 милиона евра, а не сто тридесет хиљада евра.

ОДГОВОРИТЕ