Брчко: Полиција из Саве извукла тијела двојице мушкараца

У ријеци Сави данас су пронађена тијела двојице мушкараца, док се за трећим још трага, потврдила је портпарол Полиције Брчко дистрикта Џевида Хукичевић.

Босна и Херцеговина 21.12.2021 | 16:01
Брчко: Полиција из Саве извукла тијела двојице мушкараца

На лицу мјеста у току је увиђај и све даље истражне радње биће предузимане по наредби Тужилаштва Брчког дистрикта.

У полицији нису могли да откривају идентитет утопљеника, тако да још није познато да ли се ради о двојици рибара који су нестали у недјељу, будући да полиција данима трага и за Бориславом Мишовићем који је нестао 5. децембра.

Наиме, полицији се у недјељу у 11.20 часова обратио мушкарац, наводећи да му је претходног дана нестао брат П.Р. заједно са пријатељем С.Н. Он је рекао да је његов брат отишао на пецање на ријеку Саву, да су користили чамац и да се нису вратили кући.

Одмах је покренута потрага и аутомобил од П.Р. пронађен је у близини обале ријеке Саве, недалеко од кружног тока у насељу Гредице.

У потрагу за несталима били су укључени Полиција Брчко дистрикта, Одељење за јавну безбиједност Владе Брчко дистрикта, Управа цивилне заштите Републике Српске, рониоци МУП-а Републике Српске, Гранична полиција БиХ, Ронилачко-спасилачки клуб “Немо”, Пливачки клуб “Атос-Сава” и Удружење “Икс центар”.

(БН/Новости Фото:Отисак)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СНСД

21.12.2021 16:10

Лака им земља.

ОДГОВОРИТЕ