Brčko: Policija iz Save izvukla tijela dvojice muškaraca

U rijeci Savi danas su pronađena tijela dvojice muškaraca, dok se za trećim još traga, potvrdila je portparol Policije Brčko distrikta DŽevida Hukičević.

Bosna i Hercegovina 21.12.2021 | 16:01
Brčko: Policija iz Save izvukla tijela dvojice muškaraca

Na licu mjesta u toku je uviđaj i sve dalje istražne radnje biće preduzimane po naredbi Tužilaštva Brčkog distrikta.

U policiji nisu mogli da otkrivaju identitet utopljenika, tako da još nije poznato da li se radi o dvojici ribara koji su nestali u nedjelju, budući da policija danima traga i za Borislavom Mišovićem koji je nestao 5. decembra.

Naime, policiji se u nedjelju u 11.20 časova obratio muškarac, navodeći da mu je prethodnog dana nestao brat P.R. zajedno sa prijateljem S.N. On je rekao da je njegov brat otišao na pecanje na rijeku Savu, da su koristili čamac i da se nisu vratili kući.

Odmah je pokrenuta potraga i automobil od P.R. pronađen je u blizini obale rijeke Save, nedaleko od kružnog toka u naselju Gredice.

U potragu za nestalima bili su uključeni Policija Brčko distrikta, Odeljenje za javnu bezbijednost Vlade Brčko distrikta, Uprava civilne zaštite Republike Srpske, ronioci MUP-a Republike Srpske, Granična policija BiH, Ronilačko-spasilački klub “Nemo”, Plivački klub “Atos-Sava” i Udruženje “Iks centar”.

(BN/Novosti Foto:Otisak)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

SNSD

21.12.2021 16:10

Laka im zemlja.

ODGOVORITE