Погледајте зашто је ово укључење новинарке из Врања насмејало многе!

Новинарка РТС-а постала је хит на друштвеним мрежама због укључења из Врања и збунила чак и колегиницу у студију, а читав Интернет се и даље смеје снимку.

Забава 20.12.2021 | 20:33
Погледајте зашто је ово укључење новинарке из Врања насмејало многе!

У емисији Београдска хроника причало се о акцентовању речи због којих је РТС све чешће тема медија, а њихово акцентовање неретко заврши на друштвеним мрежама, нарочито када је реч о квизу Слагалица.

У току емисије из Врања се јавила дописиница РТС-а Данијела Манић Стоиљковић која је најпре рекла да Врањанци јако воле свој мелодичан језик, а онда свим гледаоцима уживо показала како то заправо звучи.

 

Данијела је у 30 секунди снимка насмејала Твитер и нема сумње да су многи појачавали телевизор како би што боље чули шта је новинарка желела да каже - јер ово укључење могу да разумеју само јужњаци.

"Ако сте ме разумели – добро, ако несте, па преведите си", поручила је новинарка на крају укључења. Иако многима овај начин изговора звучи страно, заправо није толико тешко, само се препустите њеним речима и све ћете схватити, и што у Врање цел дн врне киша, и што се напољу ускочоперимо и зато си повише Врањанци седеше кући.

(Блиц.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Наш језик

20.12.2021 19:57

Прелијепа варијанта нашег језика

ОДГОВОРИТЕ