Марија Шерифовић дошла у Вогошћу да би дјечаку Имрану поклонила јелку!

Након што је недавно објавила да ће некоме поклонити своју новогодишњу јелку, али под необичним условом - да буде окићена током цијеле године, пјевачица Марија Шерифовић испунила је своје обећање.

Забава 20.12.2021 | 17:22
Марија Шерифовић дошла у Вогошћу да би дјечаку Имрану поклонила јелку!

Како би неко добио Маријину јелку, било је потребно да напише разлог зашто је жели, али и по чему је "обожава као пјевачицу", а срећа је припала дјечаку Имрану из Вогошће.

Како би изненађење било потпуно, Марија се из Београда запутила према Сарајеву како би дјечаку лично доставила јелку.

"Видјели сте вјероватно да је јелка отишла пут Сарајева у име дјечака Имрана. Међутим, оно што се не зна је да им јелку доносим лично ја", рекла је Марија и нашалила се како се нада да ће сви то добро поднијети.

С Маријом се запутио и њен пријатељ Милош, који је назвао дјечакову мајку Амелу и обавијестио је како ће јој испоручити јелку.

Не очекујући да с њим стиже и пјевачица, Амела је била у шоку.

"Марија! Јао, не могу да вјерујем", викала је, а потом загрлила пјевачицу.

Сретна и изненађена породица угостила је Марију и Милоша у својој кући. Пјевачица је рекла како је овога пута она у улози Дједа Мраза, али она није била једина која дарује - и дјечак је њој поклонио мали знак пажње.

 

"Јелка је стигла у Вогошћу код овог дивног дјечака. Он се потпуно изгубио, остао је без текста. Он је сретан, мама је сретна, тата, баке, деде, сви су сретни и задовољни", рекла је Марија.

На крају видеа дјечак је поред јелке пјевачици послао пољубац.

 

Својим поступком Марија је изненадила и своје пратитеље на YоуТубе каналу.

"Свака ти част, Марија, зато те толико волимо и цијенимо", "Расплакала си ме", "Е да је више људи као ти, гдје би нам крај био", "Свака част, велики си човјек", "Најбоља си", "Доброто невиђена", "Зато те и пратим све ове године, јер си човјек прије свега", писали су јој испод видеа.

Поводом свега огласио се и дјечак, још увијек под утисцима изненађења.

"Људи ја сам још увијек у шоку. Хвала свима на поздравима и лијепим ријечима. Хвала Марији и Милошу, дивно вас је било упознати. Волимо вас и грлимо", написао је дјечак.

У коментару који је освојио Марију, дјечакова мајка Амела написала је своју причу.

"Имран је беба рођена прије времена. Мој и његов живот били су угрожени, па је мјесец дана лежао у болници, а са шест мјесеци био оперисан. При уласку у операциону салу тражила сам да ми пусте твоју пјесму 'Молитва'. Са том пјесмом сам заспала и моје молитве су услишене", започела је Амела.

Објаснила је како је ове године корона спријечила да изненади сина.

"Нажалост ове године Имрану не могу купити ни новогодишњи пакетић, а не јелку. Супруг је остао без посла, а ја ко и свака мајка настојим одржати породицу на окупу", додала је она.

Објаснила је како би је посебно обрадовало да Имран добије ту јелку и својим ручицама стави звијезду на врх исте.

"Некако осјећам да си инсан (што би у Босни рекли) па ми је дошло да ти све овако напишем", закључила је Амела и честитала пјевачици предстојеће празнике.

Пјевачица је овим гестом показала да доиста има велико срце, а не сумњамо да су празници уљепшани и њој и Имрановој породици.

А како је то све било погледајте у видеу:

(Клиx.ба/Ексклузива Фото: принтсцреен)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МВМ

20.12.2021 20:15

Марија краљица, била и остала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вилдана

21.12.2021 03:16

Свака цаст Марија, расплакала си ме,, обозавам да усрецим некога, поготово дјецу, и кад видим јос да други раде, а дјеца и родитељи захвални и знају да се радују и цијене, то је врх. Здрава и зива била сто и висе година, и Бог ти дао увјек да дајес тако и висе, а да ти се враца љубави, и благостањем...

ОДГОВОРИТЕ