ЈК жестоко одговорила на прозивке због голишавих фотки: Нисам службеница у банци!

Јелена Карлеуша окачила је серију провокативних фотографија на друштвене мреже и одушевила многе, али судећи према њеној новој објави, постоје и одређени негативни коментари.

Забава 14.12.2021 | 17:33
ЈК жестоко одговорила на прозивке због голишавих фотки: Нисам службеница у банци!

Певачица је позирала у црном костиму, где је у први план ставила своју задњицу, па поред комплимената које је добила на рачун изгледа, појавили су се и коментари хејтера на које је морала да одговори.

Она је упоредила Џенифер Лопез и себе, па је послала јасну поруку.

"Док светским звездама године и број деце помињу како би их похвалили и нагласили чињеницу да добро изгледају, на Балкану се жене у шоу бизнису, а које су остварене и као мајке и као уметници, брутално вређају. Да, ја имам 43 године, да, ја имам двоје деце и да, ја изгледам брутално добро. Нисам службеница у банци, нисам ваша мама, нисам ваша жена, него ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША, жена која носи сценске костиме 27 година каријере! И то костиме најбољих светских дизајнера. Зато и јесам најбоље обучена жена и овде и шире. Од балканског примитивизма многих ми се с*ре, али ме свакако неће поколебати", написала је Јелена на Инстаграму.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар