JK žestoko odgovorila na prozivke zbog golišavih fotki: Nisam službenica u banci!

Jelena Karleuša okačila je seriju provokativnih fotografija na društvene mreže i oduševila mnoge, ali sudeći prema njenoj novoj objavi, postoje i određeni negativni komentari.

Zabava 14.12.2021 | 17:33
JK žestoko odgovorila na prozivke zbog golišavih fotki: Nisam službenica u banci!

Pevačica je pozirala u crnom kostimu, gde je u prvi plan stavila svoju zadnjicu, pa pored komplimenata koje je dobila na račun izgleda, pojavili su se i komentari hejtera na koje je morala da odgovori.

Ona je uporedila Dženifer Lopez i sebe, pa je poslala jasnu poruku.

"Dok svetskim zvezdama godine i broj dece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šou biznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnici, brutalno vređaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje dece i da, ja izgledam brutalno dobro. Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego JELENA KARLEUŠA, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere! I to kostime najboljih svetskih dizajnera. Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde i šire. Od balkanskog primitivizma mnogih mi se s*re, ali me svakako neće pokolebati", napisala je Jelena na Instagramu.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar