Посебна сједница НСРС ће ипак бити одржана данас

Колегијум НСРС одлучио је да посебна сједница Народне скупштине буде одржана данас, са почетком у 15 часова.

Република Српска 14.12.2021 | 13:39
Посебна сједница НСРС ће ипак бити одржана данас

На предложеном дневном реду су, између осталог, Приједлог буџета Републике Српске за 2022. годину, Приједлог програма економских реформи и сет закона о платама. 

Подсјећамо, Влада Републике Српске повукла је захтјев за одржавање посебне сједнице НСРС, јер је опозиција на Одбору за привреду успјела да обори Приједлог буџета Републике Српске и економску политику за 2022. годину.

Посланици власти нису дошли на сједнице одбора гдје је требало да се разматрају важни акти за функционисање Републике Српске.

(БН)

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ОО7

14.12.2021 13:17

Шта је овој опозицији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

“Народна” Скупстина

14.12.2021 13:51

у слузби криминалаца, картела, мафијаса који су ојадили и народ и ентитет……

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

14.12.2021 13:53

ова је бас посебна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

14.12.2021 14:03

Опозиција се у задње време цудно понаса ста је на ствари видецемо врло брзо

Name

ЗЛАТНО ПОЉЕ

14.12.2021 14:12

КОЈИ СТЕ ВИ ЦИРКУСАНТИ И НЕСПОСОБЊАКОВИЦИ.ПА АКО НЕЗНАТЕ СТА ЦЕТЕ ДА РАДИТЕ УГЛЕДАЈТЕ СЕ НА СРБИЈУ.ЊИХОВА НАРОДНА СКУПСТИНА ЗАСЈЕДА СВАКИ ДАН ПУНО РАДНО ВРИЈЕМЕ,ДОНОСИ ЗАКОНЕ,ИДУ У КОРАК СА РАЗВИЈЕНИМ СВИЈЕТОМ,ИМАЈУ И ОНИ ПОЛИТИЦКИХ ОРОБЛЕМА И СА ОРИТИСКОМ МЕДЈУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ,АЛИ РАДОМ ПОСТИЗУ РЕЗУЛТАТЕ,ОТВАРАЈУ ФАБРИКЕ,ДОВОДЕ ИНВЕСТИТИРЕ И САРАДЈУЈУ СА СВИМА И НА ИСТОКУ И ЗАПАДУ.И ОНИ ОДОКЕВАЈУ ОРИТИСКУ,А НЕ ПЉУЈУ ПО СТРАНИМ ДИПЛОМАТАМА И НЕ НАЗИВАЈУ ИХ ФАСИСТИМА,НЕГО ГКЕДАЈУ СТА МОГУ ИЗ ТЕ САРАДЊЕ ИЗВУЦИ ЗА СВОЈУ ЗЕМЉУ.СВИ ВИ ПОЛИТИЦАРИ У РЕПУБЛИЦИ СРОСКОЈ А И БИХ СТЕ ЈЕДНИ ОБИЦНИ ХОСТАПЛЕРИ И ВАСАРДЗИЈЕ,БИЈЕДНИ СМО МИ СА ВАМА.ПРЕЗИР НАРОДА СЕ ПОКАЗАО У ОРИЈЕДОРУ ГДЈЕ НАРОД НИЈЕ ИЗАСАО НА ГЛАСАЊЕ И НЕМА ПОВЈЕРЕЊЕ НИ У КОГА.И ТА ПОБЈЕДА ОД 10 ПОСТО УКУОНИХ ГРАДЈАНА У ОРИЈЕДОРУ СВЕ ГОВОРИ.39.ТЕ ГИДИНЕ ПРИСЛОГ ВИЈЕКА У ЊЕМАЦКОЈ ГРАДЈАНИ НИСУ ИЗАСЛИ НА ИЗБОРЕ И ТА ЈЕДНА МАЊИНА КОЈА ЈЕ ИЗАСЛА ГЛАСАЛА ЈЕ ЗА ХИТЛЕРОВУ СТРАНКУ,КОЈАXСЕ ПРЕДСТАВЉАЛА КАО СОЦИЈАЛНО ДЕМОКРАТСКА,И УБРЗО ЦИЈЕЛА ЕВРОПА ЈЕ ОСЈЕТИЛА ТУ ДЕМОКРАТИЈУ.ТРЕБА УВЕСТИ ОБАВЕЗНО ГЛАСАЊЕ СВИХ ПУНОЉЕТНИХ ГРАДЈАНА И ТО БИ БИЛА ПРАВА МЈЕРА.ОВАКО НИКО НИКОМ НЕ ОДГИВАРА,А ПЉАЦКА СЕ У ИМЕ НАРОДА.

Name

Док Холидеј

14.12.2021 14:28

Ре за златна поља свака част за коментар , у Приједору су изашли насилно радници у администрацији које контролише снсд-е а ови што нису изашли чекају да им падне нешто са неба и треба да пасу траву друго нису ни заслужили.