Posebna sjednica NSRS će ipak biti održana danas

Kolegijum NSRS odlučio je da posebna sjednica Narodne skupštine bude održana danas, sa početkom u 15 časova.

Republika Srpska 14.12.2021 | 13:39
Posebna sjednica NSRS će ipak biti održana danas

Na predloženom dnevnom redu su, između ostalog, Prijedlog budžeta Republike Srpske za 2022. godinu, Prijedlog programa ekonomskih reformi i set zakona o platama. 

Podsjećamo, Vlada Republike Srpske povukla je zahtjev za održavanje posebne sjednice NSRS, jer je opozicija na Odboru za privredu uspjela da obori Prijedlog budžeta Republike Srpske i ekonomsku politiku za 2022. godinu.

Poslanici vlasti nisu došli na sjednice odbora gdje je trebalo da se razmatraju važni akti za funkcionisanje Republike Srpske.

(BN)

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

OO7

14.12.2021 13:17

Šta je ovoj opoziciji?

ODGOVORITE
Name

“Narodna” Skupstina

14.12.2021 13:51

u sluzbi kriminalaca, kartela, mafijasa koji su ojadili i narod i entitet……

ODGOVORITE
Name

hm

14.12.2021 13:53

ova je bas posebna

ODGOVORITE
Name

Tatar

14.12.2021 14:03

Opozicija se u zadnje vreme cudno ponasa sta je na stvari videcemo vrlo brzo

Name

ZLATNO POLJE

14.12.2021 14:12

KOJI STE VI CIRKUSANTI I NESPOSOBNJAKOVICI.PA AKO NEZNATE STA CETE DA RADITE UGLEDAJTE SE NA SRBIJU.NJIHOVA NARODNA SKUPSTINA ZASJEDA SVAKI DAN PUNO RADNO VRIJEME,DONOSI ZAKONE,IDU U KORAK SA RAZVIJENIM SVIJETOM,IMAJU I ONI POLITICKIH OROBLEMA I SA ORITISKOM MEDJUNARODNE ZAJEDNICE,ALI RADOM POSTIZU REZULTATE,OTVARAJU FABRIKE,DOVODE INVESTITIRE I SARADJUJU SA SVIMA I NA ISTOKU I ZAPADU.I ONI ODOKEVAJU ORITISKU,A NE PLJUJU PO STRANIM DIPLOMATAMA I NE NAZIVAJU IH FASISTIMA,NEGO GKEDAJU STA MOGU IZ TE SARADNJE IZVUCI ZA SVOJU ZEMLJU.SVI VI POLITICARI U REPUBLICI SROSKOJ A I BIH STE JEDNI OBICNI HOSTAPLERI I VASARDZIJE,BIJEDNI SMO MI SA VAMA.PREZIR NARODA SE POKAZAO U ORIJEDORU GDJE NAROD NIJE IZASAO NA GLASANJE I NEMA POVJERENJE NI U KOGA.I TA POBJEDA OD 10 POSTO UKUONIH GRADJANA U ORIJEDORU SVE GOVORI.39.TE GIDINE PRISLOG VIJEKA U NJEMACKOJ GRADJANI NISU IZASLI NA IZBORE I TA JEDNA MANJINA KOJA JE IZASLA GLASALA JE ZA HITLEROVU STRANKU,KOJAXSE PREDSTAVLJALA KAO SOCIJALNO DEMOKRATSKA,I UBRZO CIJELA EVROPA JE OSJETILA TU DEMOKRATIJU.TREBA UVESTI OBAVEZNO GLASANJE SVIH PUNOLJETNIH GRADJANA I TO BI BILA PRAVA MJERA.OVAKO NIKO NIKOM NE ODGIVARA,A PLJACKA SE U IME NARODA.

Name

Dok Holidej

14.12.2021 14:28

Re za zlatna polja svaka čast za komentar , u Prijedoru su izašli nasilno radnici u administraciji koje kontroliše snsd-e a ovi što nisu izašli čekaju da im padne nešto sa neba i treba da pasu travu drugo nisu ni zaslužili.