Купуј у Бингу преко Корпе

Више од 1000 производа на твојим вратима у Сарајеву за мање од сат времена!

Босна и Херцеговина 13.12.2021 | 20:28
Купуј у Бингу преко Корпе

Одлична вијест стиже нам из Бинга, највећег трговачког ланца у БиХ.

Од сада из удобности свог дома, можете наручити више од 1000 производа преко домаће платформе за доставу, Корпа.ба.

Купцима из Сарајева ће на овој апликацији бити доступне намирнице из асортимана прехране, козметике, хемије и многих других. Највећи домаћи ланац маркета одлучио је испратити и овај тренд и купцима пружити само најбоље. На једноставан, брз и сигуран начин обавите куповину преко Корпа.ба и за мање од сат времена, наруџба је на вашим вратима.

Корпа.ба је најпопуларнија домаћа платформа за доставу хране и других производа до ваших врата. У само неколико кликова можете скинути апликацију и кренути с куповином. Предност апликације, која се користи свакодневно, је да пратите статус наруџбе у реалном времену. Апликација редовно обавјештава корисника о сваком кораку статуса наруџбе, од тренутка куповине до доласка на вашу адресу.

Овај концепт доставе омогућава да сигурно и брзо обавите куповину, било да одаберете картични или готовински тип плаћања.

Првих мјесец дана достава је бесплатна за све наруџбе преко Корпа.ба. Ова опција наруџбе тренутно је доступна за све становнике Сарајева, а у наредном периоду услуга ће бити доступна и за друге бх. градове.

Апликацију за таблете и паметне телефоне можете преузети путем Апп Сторе или путем Плаy Сторе.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар