Kupuj u Bingu preko Korpe

Više od 1000 proizvoda na tvojim vratima u Sarajevu za manje od sat vremena!

Bosna i Hercegovina 13.12.2021 | 20:28
Kupuj u Bingu preko Korpe

Odlična vijest stiže nam iz Binga, najvećeg trgovačkog lanca u BiH.

Od sada iz udobnosti svog doma, možete naručiti više od 1000 proizvoda preko domaće platforme za dostavu, Korpa.ba.

Kupcima iz Sarajeva će na ovoj aplikaciji biti dostupne namirnice iz asortimana prehrane, kozmetike, hemije i mnogih drugih. Najveći domaći lanac marketa odlučio je ispratiti i ovaj trend i kupcima pružiti samo najbolje. Na jednostavan, brz i siguran način obavite kupovinu preko Korpa.ba i za manje od sat vremena, narudžba je na vašim vratima.

Korpa.ba je najpopularnija domaća platforma za dostavu hrane i drugih proizvoda do vaših vrata. U samo nekoliko klikova možete skinuti aplikaciju i krenuti s kupovinom. Prednost aplikacije, koja se koristi svakodnevno, je da pratite status narudžbe u realnom vremenu. Aplikacija redovno obavještava korisnika o svakom koraku statusa narudžbe, od trenutka kupovine do dolaska na vašu adresu.

Ovaj koncept dostave omogućava da sigurno i brzo obavite kupovinu, bilo da odaberete kartični ili gotovinski tip plaćanja.

Prvih mjesec dana dostava je besplatna za sve narudžbe preko Korpa.ba. Ova opcija narudžbe trenutno je dostupna za sve stanovnike Sarajeva, a u narednom periodu usluga će biti dostupna i za druge bh. gradove.

Aplikaciju za tablete i pametne telefone možete preuzeti putem App Store ili putem Play Store.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar