Карлеуша се ваљала по снијегу у црвеним тангама!?

Јелена Карлеуша показала је да јој зима не може ништа. Наиме, она је одлучила да загреје мало своје фанове, те је након слике у златној одевној комбинацији објавила секси снимак са снега.

Забава 13.12.2021 | 18:29
Карлеуша се ваљала по снијегу у црвеним тангама!?

Певачица је у своје двориште виле на Дедињу прекривено снегом изашла голог стомака, на вртоглавим штиклама и у црвеним тангама. Певачица је показала трбушњаке, витке ноге и затегнуту фигуру!

 

Док су се поједини фанови "смрзли" гледајући голишаве кадрове, те јој рекли да "покрије бубреге", већина јој је поручила да је "брутално згодна".

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Подсетимо, Карлеуша је недавно за домаће медије говорила о својим особинама:

- Питаш једног Лава да наброји своје најбоље особине?! Па одакле почети? Ха-ха-ха-ха! У некој космичкој подели, ја сам добила пуно добрих карата које су уједно и моје проклетство. Али ако бих морала да изаберем једну особину, то је сабирање чинилаца и њихово процесуирање. Укратко, нерафинисани, небрушени, природни, ретки минерал - интелект, рекла је ЈК за "Лену".

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЦЕПАЈ МИЛЕ

13.12.2021 18:51

НЕМОЗЕ НАААМ НИИИКООО НИСТАА ЈАЦИ СМО ОД ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ. ТО МИЛЕ само цапај. Не сме европа да нам уведе санкције инаце Миле зове директ ПУТИНА Прецедника да им моментално искљуци гас, Па це само Србија И Мадарска да се греје са Руски гас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.12.2021 19:52

Хоце то од бијелог. Доста кад видис ону наркоманцину додика, по киле за доруцак посмрка!

Name

Реално

13.12.2021 21:07

Певаљка која незна дy пева, прави будалу од себе.

ОДГОВОРИТЕ