Karleuša se valjala po snijegu u crvenim tangama!?

Jelena Karleuša pokazala je da joj zima ne može ništa. Naime, ona je odlučila da zagreje malo svoje fanove, te je nakon slike u zlatnoj odevnoj kombinaciji objavila seksi snimak sa snega.

Zabava 13.12.2021 | 18:29
Karleuša se valjala po snijegu u crvenim tangama!?

Pevačica je u svoje dvorište vile na Dedinju prekriveno snegom izašla golog stomaka, na vrtoglavim štiklama i u crvenim tangama. Pevačica je pokazala trbušnjake, vitke noge i zategnutu figuru!

 

Dok su se pojedini fanovi "smrzli" gledajući golišave kadrove, te joj rekli da "pokrije bubrege", većina joj je poručila da je "brutalno zgodna".

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Karleuša je nedavno za domaće medije govorila o svojim osobinama:

- Pitaš jednog Lava da nabroji svoje najbolje osobine?! Pa odakle početi? Ha-ha-ha-ha! U nekoj kosmičkoj podeli, ja sam dobila puno dobrih karata koje su ujedno i moje prokletstvo. Ali ako bih morala da izaberem jednu osobinu, to je sabiranje činilaca i njihovo procesuiranje. Ukratko, nerafinisani, nebrušeni, prirodni, retki mineral - intelekt, rekla je JK za "Lenu".

(Kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

CEPAJ MILE

13.12.2021 18:51

NEMOZE NAAAM NIIIKOOO NISTAA JACI SMO OD EVROPSKE UNIJE. TO MILE samo capaj. Ne sme evropa da nam uvede sankcije inace Mile zove direkt PUTINA Precednika da im momentalno iskljuci gas, Pa ce samo Srbija I Madarska da se greje sa Ruski gas!

ODGOVORITE
Name

Re

13.12.2021 19:52

Hoce to od bijelog. Dosta kad vidis onu narkomancinu dodika, po kile za dorucak posmrka!

Name

Realno

13.12.2021 21:07

Pevaljka koja nezna dy peva, pravi budalu od sebe.

ODGOVORITE