Како фалсификоване корона потврде из БиХ круже ЕУ?

Ових дана се у јавности појавила информација да се у Републици Хрватској и неким земљама западне Европе користе фалсификоване вакциналне картице против вируса цовид са фалсификованим потписима и печатима Диане Мамиц́, директорке Завода за јавно здравство Ливањског кантона, и Бернардине Шарац, докторке. Дома здравља Томиславград.

Босна и Херцеговина 11.12.2021 | 15:56
Како фалсификоване корона потврде из БиХ круже ЕУ?

Да је та информација тачна, за Радио Томиславград је потврдила Диана Мамиц́, која је рекла да је све откривено приликом овере вакциналне картице коју је на мејл Завода за јавно здравство Ливањског кантона послала релевантна ЕУ Цовид Цертифицате Аутхорити из Загреба.

Након тога добили су још неколико личних карата, за које се, након провере у бази вакцинисаних, испоставило да су такође фалсификоване.

"Својим печатом и потписом, и печатом и потписом других. Шарац, фалсификовани су и печати Кантоналне болнице Ливно и Дома здравља Томиславград. Ово нас је заиста непријатно изненадило и у почетку нисмо могли да верујемо да је то истина. Међутим, људи користе све и очигледно је да су у овим случајевима они који нису хтели да се вакцинишу, а редовно морализују по том питању, учинили нешто веома нечасно и неморално – рекао је Мамиц́.

Она је потврдила да је о свему одмах обавијештен МУП Ливањског кантона, као и Гранична полиција РХ, која сада предузима даље кораке на идентификацији починилаца ових кривичних дела.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Радован лидер

11.12.2021 15:21

Зар имају праве кад је непознат ковид 19 ниједне нису исправне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаст

11.12.2021 15:27

Нечасно је што присиљавате народ на вакцинацију. Ово је изузетно часно и надмудривање са сатанистима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

11.12.2021 18:28

Они су тамо познати као сироко трзисте свих врста диплома па ето мало просирили подруцје дјеловања.

Name

Милан

12.12.2021 09:28

Идите да блог од драган.ба и процитајте како је лако фалсификовати насе а и те ЕУ цертификате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааааа

12.12.2021 18:57

А ста би требали?Стајати у реду за отров?Дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аус

13.12.2021 22:10

А ста је са границном полицијом БиХ сви имају у регион скене бар код теста он Не . Једина земља у коју Странци могу уци са антиген тестом!

ОДГОВОРИТЕ