Цетинском отказан концерт, није пристао на ковид пропуснице

Концерт Тонија Цетинског у Задру, 22. децембра, отказан је.

Магазин 10.12.2021 | 20:52
Цетинском отказан концерт, није пристао на ковид пропуснице

Саопштење о отказаном концерту послала је Туристичка заједница Града Задра, пише Задарски.хр.

"Иако је празнични концерт договорен за 22. децембар с промотивном фирмом која заступа Тонија Цетинског требало да прође у најљепшем празничном расположењу, што и вјерујемо да би се у објективно нормалним околностима и остварило, од стране пјевача су у медијима нажалост излазиле изјаве које су у контрадикцији с преузетим обавезама организатора које се односе на прописане мјере условљене пандемијом", пише у саопштењу.

"Жеља нам је да нашим суграђанима приуштимо радосне садржаје, у чему ћемо засигурно успјети, али првенствено поштујемо здравље и сигурност наших суграђана. Свако има право на своје мишљење и ставове које треба поштовати, али у уређеном систему и овој, за свих изазовној и сложеној ситуацији, морамо се држати прописаних мјера донесених од стране Националног стожера", навели су.

На крају саопштења, организатори догађаја у Задру захвалили су се Цетинском на сарадњи, али су и рекли како ће се у термину његовог концерта заказати неки други извођач.

"Концерта ипак неће бити, те ће се у истом термину уговорити нови извођач", написали су и додали да се надају да ће се епидемиолошка ситуација побољшати и да ће Цетински ипак једном моћи наступати у Задру.

Подсјетимо, прије овог званичног саопштења Тони је на Фацебооку истакао да размишља о отказивању концерта, ако ће се људима на улазу тражити ковид пропуснице.

"Извињавам се овим путем свим грађанима Задра због ове неугодне ситуације, у коју смо дошли због мјера које су на снази. Никако не желим дијелити своју публику на вакцинисане и невакцинисане, нити било како другачије. Желио бих концерт без подијела. Само љубав за све. Стога се надам да ћемо ускоро одржати концерт на којем ћемо се сви моћи дружити без подијела", објавио је пјевач након отказаног концерта.

(Телеграф)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Није него

10.12.2021 20:52

Браво, од сада ћу те слушати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

10.12.2021 21:46

Браво за Тонија....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобра

10.12.2021 22:05

Тонија изгледа није брига за здравље и живит грађана већ само колоко би зарадио пара. Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гроф

10.12.2021 22:32

Свака част Тонy.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

10.12.2021 22:39

Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола Озрен

10.12.2021 23:10

Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаргамел

10.12.2021 23:21

Браво свака цаст, сад си ми постао симпатицан за разлику од јуце

ОДГОВОРИТЕ