На слободи супруге Беливука, Миљковића и Ивановског

Супруга и ташта Беливука, жене Миљковића и Ивановског пуштене да се бране са слободе.

Србија 09.12.2021 | 21:35
На слободи супруге Беливука, Миљковића и Ивановског

У Тужилаштву за организовани криминал саслушане су супруга Вељка Беливука и Марка Миљковића, преносе медији.

Сумња се да су кроз некретнине прали новац стечен криминалним радњама.

У току данашњег дана свој исказ по истом кривичном делу даће и Беливукова ташта, као и невенчана супруга Филипа Ивановског.

Рано јутрос, по налогу Тужилаштва за организовани криминал, у сарадњи са СБПОК, ухапшене су супруга и ташта Вељка Беливука, званог Веља Невоља, жена Марка Миљковића и ванбрачна супруга Филипа Ивановског због прања новца за њихову криминалну групу.

Слободе су лишене Б. Б., Т. М., С. Ђ. и М. М. због постојања основане сумње да су извршиле кривично дело прање новца у продуженом трајању, речено је Тањугу у Тужилаштву за организовани криминал.

Сумња се да су оне на своје име куповале непокретности и вредније покретне ствари од новца који, како се се сумња, потиче из делатности организоване криминалне групе коју су организовали Вељко Беливук и Марко Миљковић.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цобра

09.12.2021 20:53

Сад це им адвокати узети све сто имају... .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спрдња

10.12.2021 01:17

Као театрално хапсење и мало разговора па кући. Ово нема нигдје. Ако си некога ухапсио мора бити дебели разлог а сматра се да си и доказе за то већ прикупио. Овако само градјани виде да се играју борбе против криминала али ту су укљуцени дебело плаћени Адвокати и политичари а и судство и тузиластво.

Name

Мики

13.12.2021 10:33

Ни Беливук неце дуго бити у затвору бице пустани да се бране са слободе, а у затвор неце висе никад уци има цовек паре ,то је насе правосудје .

ОДГОВОРИТЕ