Na slobodi supruge Belivuka, Miljkovića i Ivanovskog

Supruga i tašta Belivuka, žene Miljkovića i Ivanovskog puštene da se brane sa slobode.

Srbija 09.12.2021 | 21:35
Na slobodi supruge Belivuka, Miljkovića i Ivanovskog

U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušane su supruga Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prenose mediji.

Sumnja se da su kroz nekretnine prali novac stečen kriminalnim radnjama.

U toku današnjeg dana svoj iskaz po istom krivičnom delu daće i Belivukova tašta, kao i nevenčana supruga Filipa Ivanovskog.

Rano jutros, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu.

Slobode su lišene B. B., T. M., S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Cobra

09.12.2021 20:53

Sad ce im advokati uzeti sve sto imaju... .

ODGOVORITE
Name

Sprdnja

10.12.2021 01:17

Kao teatralno hapsenje i malo razgovora pa kući. Ovo nema nigdje. Ako si nekoga uhapsio mora biti debeli razlog a smatra se da si i dokaze za to već prikupio. Ovako samo gradjani vide da se igraju borbe protiv kriminala ali tu su ukljuceni debelo plaćeni Advokati i političari a i sudstvo i tuzilastvo.

Name

Miki

13.12.2021 10:33

Ni Belivuk nece dugo biti u zatvoru bice pustani da se brane sa slobode, a u zatvor nece vise nikad uci ima covek pare ,to je nase pravosudje .

ODGOVORITE