Почело саслушање супруга Веље Невоље и Миљковића

У Тужилаштву за организовани криминал почело је саслушање супруга Вељка Беливука и Марка Миљковића због сумње да су кроз некретнине прали новац стечен криминалним радњама, сазнаје Блиц". У току данашњег дана свој исказ по истом кривичном делу даће и Беливукова ташта као и невенчана супруга Филипа Ивановског.

Србија 09.12.2021 | 18:24
Почело саслушање супруга Веље Невоље и Миљковића

Рано јутрос, по налогу Тужилаштва за организовани криминал, у сарадњи са СБПОК, ухапшене су супруга и ташта Вељка Беливука, званог Веља Невоља, жена Марка Миљковића и ванбрачна супруга Филипа Ивановског због прања новца за њихову криминалну групу.

Слободе су лишене Бојана Беливук, Тања Миљковић, Снежана Ђорђевић и Марија Милутинов због постојања основане сумње да су изврсиле кривично дело прање новца у продуженом трајању, речено је за Блиц у Тужилаштву за организовани криминал.

Против клана Вељка Беливука и Марка Милковића подигнута је оптужница за пет сурових убиства, а чека да буде проширена за још најмање једно у Србији, док се у Црној Гори води поступа против њих због две ликвидације и једне отмице.

(Блиц   Фото:Курир) <фигуре> <див цласс="имг-wраппер"><пицтуре><соурце срцсет="//оцдн.еу/пулсцмс-трансформс/1/qкук9кпТУРБXy8yЗјНлЗјЈиЗWЗлМГЕ1МзЕ3НWQзОГY5YзАxЊУ5ОДИyМy5qцГеРкwЛНАуQАгаЕwБQ" тyпе="имаге/wебп" /><соурце срцсет="//оцдн.еу/пулсцмс-трансформс/1/xР4к9кпТУРБXy8yЗјНлЗјЈиЗWЗлМГЕ1МзЕ3НWQзОГY5YзАxЊУ5ОДИyМy5qцГеРкwЛНАуQАгаЕwАQ" тyпе="имаге/јпег" /> <див цласс="имг-wраппер"> 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Татар

09.12.2021 17:46

Цовеце па овај био одлицно развио породицни бизнис.

ОДГОВОРИТЕ