Počelo saslušanje supruga Velje Nevolje i Miljkovića

U Tužilaštvu za organizovani kriminal počelo je saslušanje supruga Veljka Belivuka i Marka Miljkovića zbog sumnje da su kroz nekretnine prali novac stečen kriminalnim radnjama, saznaje Blic". U toku današnjeg dana svoj iskaz po istom krivičnom delu daće i Belivukova tašta kao i nevenčana supruga Filipa Ivanovskog.

Srbija 09.12.2021 | 18:24
Počelo saslušanje supruga Velje Nevolje i Miljkovića

Rano jutros, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu.

Slobode su lišene Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov zbog postojanja osnovane sumnje da su izvrsile krivično delo pranje novca u produženom trajanju, rečeno je za Blic u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Protiv klana Veljka Belivuka i Marka Milkovića podignuta je optužnica za pet surovih ubistva, a čeka da bude proširena za još najmanje jedno u Srbiji, dok se u Crnoj Gori vodi postupa protiv njih zbog dve likvidacije i jedne otmice.

(Blic   Foto:Kurir)

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tatar

09.12.2021 17:46

Covece pa ovaj bio odlicno razvio porodicni biznis.

ODGOVORITE