Убедила мужа да има алцхајмерову болест па му годинама крала новац с рачуна!

Жена из Конектиката је оптужена да је покрала је свог мужа за огромну своту новца.

Занимљивости 09.12.2021 | 15:28
Убедила мужа да има алцхајмерову болест па му годинама крала новац с рачуна!

Жена је са банковног рачуна свог сада већ бивше гмужа у последњих 20 година скинула готово невероватних преко 600.000 долара те ову крађу покушала да прикрије наводец́и га (мужа) да мисли да има Алцхајмерову болест.

Дона Марино је ухапшена пре месец дана због наводне (за сада) крађе новца у облику пензионих чекова, исплата радничких компензација и прихода од социјалног осигурања од свог супруга готово 20 година.

Када је ц́ерка тог човека (њеног мужа) открила папирологију везану за кредитне картице о којој њен отац није знао ништа, обавестила је полицију, уверена да је њена мац́еха преузела контролу над породичним финансијама.

Тада је неименовани човек признао да је оставио Марини да води финансије, јер га је она убедила да он има алцхајмерову болест!

“Дона је објаснила када је (њен муж) желео да уђе у банку да изврши трансакцију, рекла му је да је последњи пут када је ушао унутра направио сцену због “његове” алцхајмерове болести, због чега га више неће пуштати да уђе унутра како би избегао срамоту, ” изјавио је полицијски поручник Грегори Борер је рекао за Неw Хавен Регистер.

Очигледно, дијагноза Алцхајмерове болести била је један од највец́их страхова неименованог мужа у његовим каснијим годинама. Иако никада није видео пацијента с том дијагнозом, знао је да је његова мајка патила од алцхајмера, и то је Марини (његовој жени) много олакшало да “засади зло семе” у његовој глави да и он има алцхајмерову болест.

Кћерка неимнованог човека то јест, покраденог мужа је изјавила медијима да је грозно гледати како јој отац плаче јер је остао без 600.000 долара свог новца са рачуна банке.

Истражитељи су ухапсили Дону Марино прошле недеље, али је касније пуштена и поново треба да се нађе пред судом 29. новембра.

Истрага је открила да је Дона Марино узимала новац са рачуна свог мужа и полагала га на рачун своје мајке. Рекла је полицији да је новац користила да “помогне својој породици“, да се не троши на скупе куповине или да оде на одмор, али је и даље оптужена за велику крађу првог степена и фалсификовање трец́ег степена.

Осим тога, њен превани муж се развео од ње у јуну прошле године, када је првобитно откривена њена шема крађе с његовог рачуна.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар