Побједа грађана и признање раду градоначелника

- Јучерашње усвајање ребаланса буџета у Скупштини града Бањалука је велика побједа свих грађана Бањалуке и признање раду градоначелника Станивуковића, као и потврда да су политичке одмазде и освете преко леђа грађана неприхватљиве, рекао је потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак. 

Република Српска 09.12.2021 | 12:44
Побједа грађана и признање раду градоначелника

Он каже да је то била друга добра вијест за Бањалучане ове седмице, након што су на рачун Града у понедјељак уплаћена 3 милиона евра, као подршка Београда и Србије, коју је предсједник Србије Александар Вучић обећао градским властима у априлу, за Дан града Бањалуке.

- Јуче је СНСД добио жесток шамар, јер је коначно заустављено њихово кажњавање Бањалуке, које траје од како су изгубили изборе прошле године. СНСД-ова политика да је важно да Станивуковића и ПДП представе као неуспјешне, чак и ако то значи да ће град бити прљав, непокошен и у мраку доживјела је фијаско и показало се да увијек платите високу цијену кад играте против народа, истакао је Црнадак. 

Црнадак каже да се као народни посланик из Бањалуке радује што су грађани Бањалуке ове седмице добили нових 23 милиона КМ за рјешавање градских проблема, те да се нада да је јучерашњи дан наговјештај да ће Бањалука на вријеме добити и буџет за 2022. годину.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ГТИ

09.12.2021 12:07

Дали милион посланицима,то побједом називате

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

09.12.2021 12:14

Народ ће казнити ово иживљавање над њим од стране СНСД. Већ у приједору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

09.12.2021 12:59

Некити се туђим перјем!!! Драску ,Јелени, Вукану, Сесицу, Круницу... младим политицарем би било најбоље да се ријесе вас истросени и небити политицара, а ти си један од њи!!! Ако мислис да си неко, изађи са Вуканом на било какаву анкету па да видис кога народ висе подрзава, а не хињски му радити иза леђа!!! Вукан је најпопуларнији и најомиљенији од свих политицара!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Којих грађана?

09.12.2021 16:45

Папци су гласали а не грађани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

09.12.2021 22:32

Гласали одговорни одборници и остају упамцени за историју да воле свој град а некима сто су сефови су папци и такви остају за историју града па и сире