Pobjeda građana i priznanje radu gradonačelnika

- Jučerašnje usvajanje rebalansa budžeta u Skupštini grada Banjaluka je velika pobjeda svih građana Banjaluke i priznanje radu gradonačelnika Stanivukovića, kao i potvrda da su političke odmazde i osvete preko leđa građana neprihvatljive, rekao je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak. 

Republika Srpska 09.12.2021 | 12:44
Pobjeda građana i priznanje radu gradonačelnika

On kaže da je to bila druga dobra vijest za Banjalučane ove sedmice, nakon što su na račun Grada u ponedjeljak uplaćena 3 miliona evra, kao podrška Beograda i Srbije, koju je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obećao gradskim vlastima u aprilu, za Dan grada Banjaluke.

- Juče je SNSD dobio žestok šamar, jer je konačno zaustavljeno njihovo kažnjavanje Banjaluke, koje traje od kako su izgubili izbore prošle godine. SNSD-ova politika da je važno da Stanivukovića i PDP predstave kao neuspješne, čak i ako to znači da će grad biti prljav, nepokošen i u mraku doživjela je fijasko i pokazalo se da uvijek platite visoku cijenu kad igrate protiv naroda, istakao je Crnadak. 

Crnadak kaže da se kao narodni poslanik iz Banjaluke raduje što su građani Banjaluke ove sedmice dobili novih 23 miliona КM za rješavanje gradskih problema, te da se nada da je jučerašnji dan nagovještaj da će Banjaluka na vrijeme dobiti i budžet za 2022. godinu.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

GTI

09.12.2021 12:07

Dali milion poslanicima,to pobjedom nazivate

ODGOVORITE
Name

NR

09.12.2021 12:14

Narod će kazniti ovo iživljavanje nad njim od strane SNSD. Već u prijedoru.

ODGOVORITE
Name

VRS

09.12.2021 12:59

Nekiti se tuđim perjem!!! Drasku ,Jeleni, Vukanu, Sesicu, Krunicu... mladim politicarem bi bilo najbolje da se rijese vas istroseni i nebiti politicara, a ti si jedan od nji!!! Ako mislis da si neko, izađi sa Vukanom na bilo kakavu anketu pa da vidis koga narod vise podrzava, a ne hinjski mu raditi iza leđa!!! Vukan je najpopularniji i najomiljeniji od svih politicara!!!

ODGOVORITE
Name

Којих грађана?

09.12.2021 16:45

Папци су гласали а не грађани.

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

09.12.2021 22:32

Glasali odgovorni odbornici i ostaju upamceni za istoriju da vole svoj grad a nekima sto su sefovi su papci i takvi ostaju za istoriju grada pa i sire