ДНС осудио напад на активисту те странке у Зворнику

Драган Тејић, одборник СНСД-а, синоћ је послије вербаног напада и пријетњи физички напао предсједника Мјесног одбора ДНС Локањ Стеву Пантића.

Република Српска 08.12.2021 | 12:11
ДНС осудио напад на активисту те странке у Зворнику

- Драган Тејић, одборник СНСД-а, синоћ је послије вербаног напада и пријетњи физички напао предсједника Мјесног одбора ДНС Локањ Стеву Пантића, саопштено је из Демократског народног савеза.

Даље се наводи да је овај напад посљедица амосфере коју СНСД годинама креира у Зворнику.

"Бахтост и осионост режима у комбинацији са страхом од губитка избора и власти манифестује се нападима на искрене опозиционаре, којих је у Зворнику мало али довољно да пруже отпор и омогуће праведне и поштене изборе као и побједу опозиције на предстојећим изборима у  бастиону СНСД-а", каже се у саопштењу и додаје да су разочарани што се СНСД није оградио од поступка свог одборника, већ настоји да релативизује и заташка случај. 

"На тај начин поручују да су песнице регуларан и пожељан аргумент у политичким расправама. Сила и моћ којом појединци из СНСД-а Зворнику располажу ће временом ишчезнути а иза њих ће остати њихова (не)дјела",поручују и ДНС-а и наводе ријечи великог Његоша - "Коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом".

(БН) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Локањ

08.12.2021 11:28

Тејић је стари насилник, превози са сином миграте из Србије у БиХ. Одборник у градској скупштини, од њега једино мање школе има Нено Продановић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган. С

08.12.2021 23:15

Не дирај у електродистрибуцију.. Остацес без струје. Синиса је сеф...

Name

Локањ

08.12.2021 11:36

То онај Тејић, шкиљаво псето што му је и син криминалац. Треба их на дугогодишњу робију. Психопата је то велики, довољно га је само погледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да да

08.12.2021 11:37

види се да секта броји задњи мандат а функције швалерације и нерад слатки

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југослав

08.12.2021 11:44

Будале, туку се због страначке припадности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

08.12.2021 12:23

МО Локањ??? Не зна се ко је небитнији, или одбор, или странка, или село Локањ, или одборници или активисти... Локањ чука богу иза ногу. Пишите бре о нечем иоле битном и нормалном, боље ништа него свашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

08.12.2021 18:47

Момак, ово мјесто је истоцна и западна граница Републике Српске. Ови поменути по вама небитни нису разлог да ви пљујете по цитавом овом мјесту. О коме треба писати ако не о једном одборнику моји за период свог политицког дјеловања истукао најмање 15 људи само зато сто не гласају за њега.

Name

Мир

08.12.2021 14:20

СНСД је нелигитиман у Зворнику јер су куповали гласове од Срба а већим дјелом и од Бошњака!! Ко невјерује ћорав је код очију!!!

ОДГОВОРИТЕ