DNS osudio napad na aktivistu te stranke u Zvorniku

Dragan Tejić, odbornik SNSD-a, sinoć je poslije verbanog napada i prijetnji fizički napao predsjednika Mjesnog odbora DNS Lokanj Stevu Pantića.

Republika Srpska 08.12.2021 | 12:11
DNS osudio napad na aktivistu te stranke u Zvorniku

- Dragan Tejić, odbornik SNSD-a, sinoć je poslije verbanog napada i prijetnji fizički napao predsjednika Mjesnog odbora DNS Lokanj Stevu Pantića, saopšteno je iz Demokratskog narodnog saveza.

Dalje se navodi da je ovaj napad posljedica amosfere koju SNSD godinama kreira u Zvorniku.

"Bahtost i osionost režima u kombinaciji sa strahom od gubitka izbora i vlasti manifestuje se napadima na iskrene opozicionare, kojih je u Zvorniku malo ali dovoljno da pruže otpor i omoguće pravedne i poštene izbore kao i pobjedu opozicije na predstojećim izborima u  bastionu SNSD-a", kaže se u saopštenju i dodaje da su razočarani što se SNSD nije ogradio od postupka svog odbornika, već nastoji da relativizuje i zataška slučaj. 

"Na taj način poručuju da su pesnice regularan i poželjan argument u političkim raspravama. Sila i moć kojom pojedinci iz SNSD-a Zvorniku raspolažu će vremenom iščeznuti a iza njih će ostati njihova (ne)djela",poručuju i DNS-a i navode riječi velikog Njegoša - "Кome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom".

(BN) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Lokanj

08.12.2021 11:28

Tejić je stari nasilnik, prevozi sa sinom migrate iz Srbije u BiH. Odbornik u gradskoj skupštini, od njega jedino manje škole ima Neno Prodanović

ODGOVORITE
Name

Dragan. S

08.12.2021 23:15

Ne diraj u elektrodistribuciju.. Ostaces bez struje. Sinisa je sef...

Name

Lokanj

08.12.2021 11:36

To onaj Tejić, škiljavo pseto što mu je i sin kriminalac. Treba ih na dugogodišnju robiju. Psihopata je to veliki, dovoljno ga je samo pogledati.

ODGOVORITE
Name

da da

08.12.2021 11:37

vidi se da sekta broji zadnji mandat a funkcije švaleracije i nerad slatki

ODGOVORITE
Name

Jugoslav

08.12.2021 11:44

Budale, tuku se zbog stranačke pripadnosti.

ODGOVORITE
Name

Sale

08.12.2021 12:23

MO Lokanj??? Ne zna se ko je nebitniji, ili odbor, ili stranka, ili selo Lokanj, ili odbornici ili aktivisti... Lokanj čuka bogu iza nogu. Pišite bre o nečem iole bitnom i normalnom, bolje ništa nego svašta.

ODGOVORITE
Name

Marko

08.12.2021 18:47

Momak, ovo mjesto je istocna i zapadna granica Republike Srpske. Ovi pomenuti po vama nebitni nisu razlog da vi pljujete po citavom ovom mjestu. O kome treba pisati ako ne o jednom odborniku moji za period svog politickog djelovanja istukao najmanje 15 ljudi samo zato sto ne glasaju za njega.

Name

Mir

08.12.2021 14:20

SNSD je neligitiman u Zvorniku jer su kupovali glasove od Srba a većim djelom i od Bošnjaka!! Ko nevjeruje ćorav je kod očiju!!!

ODGOVORITE