Основаћемо Канцеларију за сарадњу са дијаспором

"Основаћемо Канцеларију за сарадњу са дијаспором"- поручио је Горан Предојевић, кандидат за градоначелника Приједора у Козарцу.

Република Српска 07.12.2021 | 21:23
Основаћемо Канцеларију за сарадњу са дијаспором

Предојевић је истакао да је много грађана Приједора у иностранству и да град мора имати бољу сарадњу с њима како би им олакшао и повратак и улагање у свој град.

"Лично ћу дочекати сваког ко одлучи да се врати. Поред тога основаћемо и једну Народну канцеларију у коју ће сваки грађанин моћи да дође и да разговара са градоначелником" - поручио је Предојевић.

Неџад Бешић, члан Савјета МЗ Козарац истакао је да да је захвалан што се води разговор о "критичном датуму за Приједор".

"Знајући шта се десило ових 10 мјесеци, сад имамо прилику да поправимо стање 12. децембра. Изађите на изборе"- рекао је Бешић.

Мирко Совиљ, народни посланик ДНС истакао је да су на претходним изборима грађани дали подршку човјеку који очигледно није имао снаге и разумијевања за оно што функција градоначелника носи.

"Сада је прилика да се то поправи. У наредне три године градоначелник има прилику да надокнади изгубљену годину. За то му треба ваша подршка."- рекао је Совиљ.

Драгутин Родић, генерални секретар ДНС истакао је да је битна стабилност и владавина права. "Морамо стварати институције, а не појединце. Горан Предојевић то може"- рекао је Родић.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Истина

07.12.2021 20:47

Браво,манити се национализма и празне прице од тога се не зиви. Дијаспора је пун погодак јер воли свој крај без обзира на који нацин су отисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ста је то

08.12.2021 05:45

Дијаспора, гомила појединаца, расути по свијету, по "уредјеним" земљама Запада, не истока. Нису они група, удрузење, странка и нису организовани, немају они свога представника. Свако зиви за себе, своју фамилију, раде, дјецу сколују.

Name

Ре

08.12.2021 07:56

Ма сконтао је то и Дудук па обецао Опстину Козарац. Ста бијасе? У Јањи исто обецавали вратити Опстину која је укинута 60-тих. Приде асфалтирали улице, …….итд

Name

Истина 2

07.12.2021 22:01

Ови падају у недељу, нажалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЈАСПОРА МУНЦХЕН

07.12.2021 23:19

БРАВОООО СВИ ЗА ДР ПРЕДОЈЕВИЦА.. СИИИИИИИИИИИ... ДИЈАСПОРА ујединимо се и дајмо подршку предојевицу...

ОДГОВОРИТЕ